Ce a descoperit Andreea Berecleanu pe o plajă din Spania: Costumele de baie sunt alese cât să arate...

Data publicării:
Andreea Berecleanu, foto Facebook
Descriere foto: Andreea Berecleanu, foto Facebook

Andreea Berecleanu se află în concediu, în Spania. Vedeta spune că a rămas „mută de admirație” după ce a petrecut o zi pe plaja din San Sebastian. 

Andreea Berecleanu a plecat în vacanță, alături de soțul ei și de fiul ei. Vedeta a ales ca destinație San Sebastian, din Spania, unde fiul ei a făcut surf, iar ea s-a putut bucura de plajă și de civilizație. Prezentatoarea TV spune că este uimită de plaja descoperită acolo, dar și de oamenii pe care i-a observat.


„Sunt mută de admirație!!! Știam că nordul Spaniei e diferit, însă aveam să aflu zilele acestea și în ce fel. Am ajuns deja în San Sebastian. Ce să vă spun mai întâi, celor care nu l-ați vizitat încă?


Cât timp Petru a făcut lecția de surf, am stat pe o bucată de nisip și am făcut câteva instantanee doar în jurul meu. Ele exprimă civilizație, bucurie, dar și o libertate a tinerilor înțeleasă diferit. Sunt grupuri de tineri care fac sport, vorbesc, râd, înoată sau citesc. 

Nu se fumează pe plajă, nu se beau cocktailuri, costumele de baie sunt alese cât să arate feminitate, nu vulgaritate! Părinții interacționează permanent cu copiii lor, indiferent de vârste, a scris Andreea Berecleanu, pe pagina ei de Facebook. 

 

Cum se menține în formă Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu continuă să uimească cu silueta ei, chiar și la 47 de ani. Prezentatoarea TV spune că nu face eforturi foarte mari pentru a se menține în formă. Pe lângă preparatele mediteraneene, vedeta consumă cu plăcere pâine și vin, despre care spune că sunt „coordonatele ritualului inițial”.

 

„Mie îmi place mâncarea, dar să fie simplă, mediteraneeană. Evit sosurile, mă refer la cele îngroșate cu rântaș din mâncarea românească. Aș putea să am un prânz cu bucurie dacă aș înmuia o bucățică de baghetă cu puțin ulei de măsline. Iar dacă sunt în vacanță în locuri exotice, pot face excepție. Pentru că îmi doresc să descopăr cultura unei țări inclusiv prin gastronomie. Apoi, vinul… aici e o poveste. Căci, pâinea și vinul sunt coordonatele ritualului inițial. Pâinea care s-a transformat în corpul lui Iisus și vinul în sângele lui. Vinul reprezintă echilibrul perfect între natura umană și produsele pământului”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Unica. 

Ce alimente evită Andreea Berecleanu

Din meniul vedetei lipsesc însă grăsimile, patiseria și dulciurile. Ea spune că și carnea este mai rară în alimentația ei, o dată pe săptămână. În rest, ea mănâncă pește și fructe de mare.

„Doar cele al căror gust îmi displace, cele care conțin multe grăsimi, în rest îmi place să testez gastronomia internațională, dar, indiferent pe unde mă poartă pașii, evit ceea ce are un miros pregnant și a cărui proveniență nu o cunosc deloc. Însă, ca și rutină alimentară, aleg pește, fructe de mare, legume, salate, carne maximum o dată pe săptămână, paste integrale, la fel și pâinea. Evit patiseria și consum cu grijă dulciuri”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel