Ce omagiu i-a adus Kate Middleton Reginei Elisabeta a II-a în ziua înmormântării

Data publicării:
Kate Middleton și Meghan Markle, captură video YouTube
Descriere foto: Kate Middleton și Meghan Markle, captură video YouTube

Kate Middleton, Prințesă de Wales, în vârstă de 40 de ani, i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a la funeraliile de stat, purtând două piese care făceau parte din colecția de bijuterii a Majestății Sale, o pereche de cercei cu perle și diamante și un colier spectaculos cu perle japoneze și o închizătoare cu diamant.

Printesa de Wales a purtat pentru prima dată colierul în 2017, la cea de-a 70-a aniversare a nunții Reginei și a Prințului Philip, iar mai apoi la înmormântarea acestuia în 2021, conform Eonline.com. 

Perlele colierului au fost dăruite Reginei Elisabetei a II-a de către Guvernul Japoniei în anii 1970, iar cerceii au fost un cadou de nuntă din Bahrain cu ocazia căsătoriei Elisabetei a II-a cu Prințul Philip Mountbatten în 1947. De asemenea, Prințesa Diana a purtat atât colierul, cât și cerceii în cadrul unor evenimente de stat, relatează People. 

Ce DIETĂ ciudată ține Kate Middleton. Meniul Ducesei seamănă cu unul de spital

Kate Middleton, apariție plină de rafinament la funeraliile Reginei

Pe lângă aparițiile spectaculoase cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Kate Middleton, Printesa de Wales, a impresionat din nou prin tinuța aleasă pentru funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a.

Surprinzător sau nu, tinuța pe care Kate Middleton a purtat-o ieri la cortegiul funerar este una pe care aceasta a mai îmbrăcat-o, notează People.  Astfel, Printesa de Wales a purtat o rochie neagră, elegantă și sobră, realizată de celebrul designer, Alexander McQueen și o pereche de pantofi Gianvito Rossi din piele întoarsă neagră și o pălărie a brand-ului Philip Treacy.

The Crown, sezonul șase. Cine sunt actorii care îi vor interpreta pe Prințul William și Kate Middleton. Asemănarea e izbitoare

Meghan Markle, omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a

La fel ca Printesa de Wales, Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a la funeraliile de stat. Ducesa de Sussex a purtat o bijuterie specială, o pereche de cercei cu perle și diamante care i-au fost dăruită de regretatul monarh, potrivit People. 

În 2018, Regina Elisabeta a II-a i-a oferit  Ducesei de Sussex pereche de cercei eleganți în onoarea primei lor ieșiri împreună.

 

Ce spun astrele despre tensiunile dintre Kate Middleton și Meghan Markle: Prietene sau dușmani?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel