Ce spun astrele despre tensiunile dintre Kate Middleton și Meghan Markle: Prietene sau dușmani?

Data publicării:
Kate Middleton și Meghan Markle, captură video YouTube
Descriere foto: Kate Middleton și Meghan Markle, captură video YouTube

Astrologia relației dintre Kate Middleton și Meghan Markle arată dacă se înțeleg sau nu

Este o rivalitate glacială între două cumnate? Sau există o latură mai profundă și mai semnificativă a acestei relații? Haideți să vedem ce spun astrele despre drelația dintre Kate Middleton și Meghan Markle, pentru că în hărțile lor natale se află răspunsurile. 

Probabil că ați citit toate titlurile care speculează pe marginea relației dintre Meghan și Kate. De când s-a alăturat familiei regale în 2018, lumea s-a întrebat dacă prințesa de Wales și ducesa de Sussex se înțeleg cu adevărat.

Haideți să aruncăm o privire la cele "trei mari" semne zodiacale ale lor (semnul solar, semnul lunii și semnul astral). Meghan, Ducesa de Sussex, s-a născut pe 4 august 1981, la ora 4:46, în Canoga Park, California. Ea are un Soare de Leu, o Lună de Balanță și un Ascendent de Rac. În timp ce Catherine, Prințesa de Wales s-a născut pe 9 ianuarie 1982 la ora 19:00 în Berkshire, Anglia. Ea are Soarele în Capricorn, Luna în Rac și Ascendentul în Leu.


La prima vedere a hărților lor natale, nu am găsit nimic definitiv care să indice o dușmănie, cel puțin din punct de vedere astrologic. Cu toate acestea, există un lucru - au în comun câteva aspecte minore uraniene și neptuniene care pot indica faptul că relația lor este neregulată, inconsecventă și îmbibată de neînțelegeri. De fapt, există mari șanse ca relația lor să oscileze constant.


Kate este Capricorn și Meghan este Leu

Contrar a ceea ce ai putea crede, compatibilitatea astrologică dintre hărțile lor natale nu este deloc rea. Ascendentul în Leu al lui Catherine se conectează cu Soarele în Leu al lui Meghan, permițându-le să se vadă clar una pe cealaltă. De asemenea, Marte al lui Catherine în Balanța diplomatică se aliniază cu conjuncția Lună-Jupiter a lui Meghan în Balanță, ceea ce înseamnă că Kate o motivează de fapt pe cumnata ei să fie o persoană mai bună. Marte al lui Meghan în Rac protector se conectează cu Luna hrănitoare a lui Catherine în Rac, ceea ce înseamnă că este, de asemenea, o persoană pe care cumnata ei o admiră.

 

Cu toate acestea, deoarece semnele lor Marte formează un pătrat unul cu celălalt în semne de debilitare, ceea ce înseamnă că există întotdeauna o tensiune care fierbe la foc mic sub suprafață. Uneori, relația lor poate fi marcată de agresivitate pasivă, deoarece s-ar putea să nu se simtă liberi să se confrunte direct unul cu celălalt. Nevoia de a respecta decorul în detrimentul emoțiilor lor ar putea juca un rol important în natura iritantă a interacțiunilor lor personale, potrivit Stylecaster.


Semnele lor Marte formează un pătrat unul cu celălalt, ceea ce înseamnă că există întotdeauna o tensiune care fierbe la foc mic sub suprafață.

Opoziția dintre conjuncția Soare-Mercur a lui Meghan în Leu și Mercur și Venus în Vărsător a lui Catherine este locul unde începe agitația. Atunci când Mercur - planeta comunicării - se află într-un aspect dur cu soarele altcuiva, poate însemna o lipsă de înțelegere și de înțelegere între ei. Se pot înțelege 85% din timp, dar se pot certa până la sânge în restul de 15% din timp. Tensiunile pot ieși rapid la suprafață aici. De asemenea, Soarele și Mercur sunt cei care au adus în atenția publicului vibrațiile stresante dintre ei.


Când am săpat mai adânc, am observat că Meghan are asteroidul Juno în Balanță, care se conectează cu Marte, Saturn, Pluto și asteroidul Pallas Athena al lui Catherine în același semn de aer. Acest lucru înseamnă că există o dorință de a fi aproape și de a lucra împreună la proiecte. Juno, fiind o persoană duioasă, se simte frustrată atunci când este luată de bună (care, în acest caz, ar fi Meghan). Probabil că a vrut - și probabil că încă se aliniază - cu cumnata ei atunci când vine vorba de politici care au un impact pozitiv asupra lumii. Cu toate acestea, probabil că a urmat o dramă, deoarece Catherine i-a reamintit lui Meghan rolul și datoria ei ca soție politică în monarhie, ceea ce probabil că nu i-a picat bine și a inițiat dezacorduri.

Relația lor poate părea nesigură, pentru că niciuna dintre părți nu este sigură de ceea ce simte cealaltă față de ele.

Interesant este că Juno și Vesta lui Catherine se conectează cu Neptun al lui Meghan. Acesta nu este un aspect astrologic rău. Asteroizii Juno și Vesta dobândesc o perspectivă spirituală și filozofică atunci când se leagă cu Neptun al altei persoane, care guvernează spiritualitatea și empatia, dar și iluzia și nesiguranța. Aceste cumnate pot - și ar trebui să se uite una la cealaltă pentru inspirație și sprijin necondiționat. Singura problemă? Relația lor poate părea nesigură, pentru că niciuna dintre părți nu este sigură de ceea ce simte cealaltă față de ele.


Vor deveni vreodată cu adevărat apropiate?

„Având în vedere prezența lui Neptun și a lui Pluton în sinastria lor astrologică, s-ar putea spune chiar că așa-numitele probleme dintre Meghan și Kate sunt cauzate de o a treia parte. Și să fim sinceri - cât de mult se întâmplă ca această a treia parte să fie mass-media și ochii publicului? Dacă acestor două femei puternice li s-ar da șansa de a sta împreună într-o cameră, singure, timp de o oră, ar putea rezolva lucrurile. Ambele doamne au hărți pline de compasiune și iertare (acest lucru se datorează Lunii lui Meghan în Balanță și Lunii lui Catherine în Rac). Cu un mic imbold, ar putea să se împace și să devină rapid prietene!

În general, cred că o posibilă reconciliere este în viitor între Meghan și Catherine. Este clar că amândouă o respectă pe cealaltă și vor să se asocieze în proiecte - ceva ce pot prevedea că se va întâmpla în viitorul apropiat. Oricare ar fi fost carnea de vită și drama, ele vor trece peste ea și vor deveni colaboratoare la proiecte semnificative împreună. Iar de când Regina Elisabeta a II-a a murit, le-a oferit acestor două doamne ocazia de a petrece timp împreună, legându-se de ceva care le unește ca o familie. Sunt șanse ca, pe termen lung, să le aprofundeze relația”, arată astrologii de la Stylecaster.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel