Ce DIETĂ ciudată ține Kate Middleton. Meniul Ducesei seamănă cu unul de spital

Data publicării:
Ducesa de Cambridge. foto Instagram/ royalfamily
Descriere foto: Ducesa de Cambridge. foto Instagram/ royalfamily

Ce dietă ține Kate Middleton.

Kate Middleton este una dintre cele mai admirate și apreciate persoane din Familia Regală britanică și reușește de fiecare dată să dea tonul ba în modă, ba pentru un stil de viață sănătos.

Deși mulți s-ar aștepta cu Ducesa să mănânce doar lucruri sofisticate și scumpe, lucrurile nu stau deloc așa, iar Ducesa ține o dietă de spital, totul pentru a arăta impecabil.

Deși îm mod normal aceste informații sunt strict secrete, bucătarii care au însoțit perechea regală în deplasările din afara Regatului Unit, au dezvăluit ce mânâncă Kate Middleton în fiecare zi. Cele trei mese ale Ducesei de Ducesa de Cambridge este sărace în calorii, dar, chiar și așa, ea respectă dieta strictă indiferent de situația în care se află, potrivit DC News.

Iată ce mânâncă Kate Middleton


- La micul dejun

Soția Prințului William mănâncă puțin și extrem de calculat cu ingrediente care pot fi aceleași ca la spital. Vedeta este o mare fană a smoothie-urilor la micul dejun, la fel ca Meghan Markle.

Potrivit foștilor angajați din bucătăria Casei Regale, pentru prima masă a zilei, Ducesa amestecă o combinație de varză, spirulina, matcha (frunze de ceai verde), spanac, salată romaine, coriandru (frunze de coriandru) și afine.

Prin combinarea acestor ingrediente rezultă o băutură sănătoasă pentru dimineață, ideală pentru cei care vor să slăbească. Cu această combinație, nu trebuie să fie o supriză faptul că Ducesa are talia subțire.

Mai mult, în diminețile când nu bea smoothie, Kate se bucură de un castron de fulgi de ovăz.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel