The Crown, sezonul șase. Cine sunt actorii care îi vor interpreta pe Prințul William și Kate Middleton. Asemănarea e izbitoare

Data actualizării: | Data publicării:
Ducele şi ducesa de Cambridge, sursa foto Instagram/ The Royal Family
Descriere foto: Ducele şi ducesa de Cambridge, sursa foto Instagram/ The Royal Family

The Crown tocmai a anunțat cine sunt actorii care îi vor interpreta pe Prințul William și Kate Middleton în sezonul șase.

Doi actori debutanți în televiziune îi vor înfățișa pe tinerii Prințul William și Kate Middleton în cel de-al șaselea sezon al serialului The Crown.

Dacă sunteți un fan al familiei regale, atunci probabil că vă uitați la emisiunile care prezintă moștenirea lor, care datează de generații. Unul dintre cele mai populare seriale de până acum este The Crown - iar directorii de casting tocmai au anunțat cine va interpreta unul dintre cele mai mediatizate cupluri regale din zilele noastre: Prințul William și Kate Middleton.

 

Cine îi va interpreta pe Prințul William, Prințul Harry și Kate Middleton în sezonul 6 din The Crown?


Pe 2 septembrie, Deadline a dat vestea că, în urma unui proces de casting complex, The Crown a distribuit rolurile Prințului William și Kate Middleton pentru sezonul șase. Doi actori îl vor interpreta pe primul pe măsură ce se maturizează de la adolescent la un tânăr student universitar: Rufus Kampa îl va întruchipa la 15 ani, în timp ce se luptă să facă față morții mamei sale, Diana; iar Ed McVey îi va descrie anii de tânăr adult, când a curtat-o pe viitoarea ducesă de Cambridge după ce a întâlnit-o la St Andrews în 2001. Între timp, nou-venita Meg Bellamy o va interpreta pe Middleton. Serialul va marca debutul pe ecran al celor trei actori, iar publicația a adăugat că aceștia vor începe filmările în cursul acestui an. Rolul Prințului Harry, însă, nu a fost încă ocupat pentru sezonul șase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed McVey (@ed_mcvey_)

 

Prințul William și Kate s-au întâlnit pentru prima dată în 2001, în calitate de studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția, unde amândoi au studiat istoria artei. Actorii vor aborda probabil diferitele încercări cu care s-a confruntat cuplul înainte de a se căsători un deceniu mai târziu. Cuplul regal s-ar fi despărțit pentru scurt timp în 2007, dar s-au împăcat - grație ajutorului prietenului lor drag, Sam Waley-Cohen, un jocheu. Potrivit Daily Mail, cei doi s-au despărțit pentru că nu erau pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește angajamentul față de relația lor.

La scurt timp după despărțire, Sam i-a invitat pe Kate și pe Prințul William la o petrecere la conacul familiei sale din Oxfordshire - iar la eveniment, cuplul a început să vorbească din nou. La câteva săptămâni după acea petrecere, au fost văzuți în vacanță în Seychelles împreună. Prietenul lor le dă totuși credit pentru reunire: "Există ideea că am fost ca Cupidon cu un arc și o săgeată", a spus el în 2011, potrivit Daily Mail. "Oamenii adoră ideea că cineva i-a reunit, dar ei s-au reunit singuri".

 

 

Cine o va interpreta pe Prințesa Diana în sezonul 6 din The Crown?


Elizabeth Debicki va prelua rolul Dianei, Prințesa de Wales de la Emma Corrin în sezoanele cinci și șase din The Crown. "Spiritul Prințesei Diana, cuvintele și acțiunile ei trăiesc în inimile atâtor oameni. Este un adevărat privilegiu și o onoare pentru mine să mă alătur acestui serial magistral, care m-a captivat absolut de la primul episod", a declarat actrița australiană în vârstă de 31 de ani într-un comunicat prin intermediul Netflix. 

 

Cine îl va interpreta pe Prințul Charles în sezonul 6 din The Crown?


După ce a jucat în serialul BBC The Pursuit of Love și în cel mai recent film Downton Abbey, Dominic West va juca alături de Elizabeth Debicki în rolul Prințului Charles în sezoanele cinci și șase, preluând rolul de la Josh O'Connor.

 

Cine va mai juca în sezonul 6 din The Crown?


Imelda Staunton - cunoscută mai ales pentru rolul Dolores Umbridge din filmele Harry Potter, precum și pentru rolul nominalizat la Oscar din Vera Drake - îi va succeda Oliviei Colman în rolul Reginei Elisabeta a II-a pentru sezonul cinci și sezonul șase. "Mi-a plăcut să urmăresc The Crown încă de la început", a spus Staunton într-o declarație la anunțarea veștii. "Ca actor, a fost o bucurie să văd cum atât Claire Foy, cât și Olivia Colman au adus ceva special și unic scenariilor lui Peter Morgan. Sunt cu adevărat onorată să mă alătur unei echipe de creație atât de excepționale și să duc The Crown la final."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel