Ce nu au voie să facă fetele Alinei Sorescu. Alexandru Ciucu le-a interzis

Data publicării:

Fetele Alinei Sorescu au parte de o interdicție, pe care le-a pus-o chiar tatăl lor.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se află în plin proces de divorț, încă de la începutul acestui an. Chiar dacă până acum, instanța a decis ca cele două fetițe să stea cu mama lor, designerul nu le lasă prea ușor și este foarte hotărât să obțină custodia micuțelor. Până la primul termen al divorțului, ce va avea loc în câteva săptămâni, Alina Sorescu își vede în continuare de activitatea profesională, care reprezintă sursa de venit, prin intermediul căreia aceasta reușește acum să-și întrețină familia. De curând, solista a avut parte un show cu adevărat spectaculos la Sala Palatului, acolo unde fetițele au fost parte din public și și-au susținut necondiționat mama.

„Spectacolul a fost o încununare a muncii mele cu trupa de pici. Totul a fost la cel mai înalt nivel, iar cei mici au fost mândri să fie protagoniștii propriului nostru show la Sala Palatului.

Am început spectacolul cu un film emoționant despre începuturile mele la vârsta de 4 ani în grupul MiniSong al lui Ioan Luchian Mihalea.

Sper că de acolo din ceruri este mândru de mine. Carolina si Raisa au fost și ele alături de mine și-au urcat emoționate pe scenă la sfârșitul concertului să mă felicite.”, a declarat Alina Sorescu, potrivit playtech.

Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin divorț de Alexandru Ciucu. Vedeta a recunoscut: "Fără nicio dietă.."

 

Ce nu au voie să facă fetele Alinei Sorescu

Carolina si Raisa par că își moștenesc îndeaproape mama, pentru că au deja o înclinație către domeniul muzical. Cu toate acestea, fetițele nu pot face parte din show-urile organizate de artistă. Acest lucru a fost decis de Alexandru Ciucu, care s-a opus vehement acestei idei.

„Alina nu are acest acord. Fetele nu pot participa la nicio activitate, dacă părinții lor nu ajung la o înțelegere pe marginea acestui aspect. Ambele au voce și sunt foarte talentate”, a precizat o persoană din apropierea celor doi încă soți pentru sursa de mai sus.

Alexandru Ciucu, primele declarații despre divorț, la trei luni de la separarea de Alina Sorescu

Ce avere au cei doi de împărțit

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au în prezent de împărțit o avere ce se estimează la aproximativ 1.000.000 de euro.

Pe lângă casa din Pipera, care valorează 500.000 de euro, cei doi au obținut de-a lungul timpului sume fabuloase din firmele pe care le dețin. Este vorba despre 3 firme ale designerului și una a cântăreței, potrivit Antena Stars, care a completat că, la un calcul simplu, pe lângă locuința din Pipera pe care o dețin din anul 2017, aceștia mai au de împărțit suma de 830.000 lei.

În prezent, Alina Sorescu și cele două fiice ale sale locuiesc într-un apartament cu patru camere, într-o zonă de lux a Capitalei, dar se pare că Alexandru Ciucu nu este mulțumit și a făcut apel în instanță pentru a-și lua fetele înapoi.

Citește și: Cum o răsfață Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc. Obișnuia să facă asta și cu Anamaria Prodan



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel