Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin divorț de Alexandru Ciucu. Vedeta a recunoscut: "Fără nicio dietă.."

Data publicării:
Sursa foto: Alina Sorescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Sorescu, Instagram

Alina Sorescu a dezvăluit câte kilograme a slăbit în ultima perioadă. 

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se află în plin proces de divorț, după ce aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, după 12 ani de căsnicie. În ultima perioadă, vedeta a slăbit vizibil, fără a ține vreo dietă anume. Vedeta a declarat că nu a făcut nimic în această privință și a pus totul pe seama faptului că muncește foarte mult și că a avut o perioadă mai delicată. 

Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu

„Am slăbit cam cinci kilograme, fără nicio dietă', a mărturisit aceasta, potrivit Playtech-Impact.

Cu ce se ocupă acum Alina Sorescu

Alina Sorescu a dezvăluit cu ce se ocupă în ultima perioadă. Vedeta este gazda unui podcast de estetică medicală, dar are și numeroase campanii de promovare de produse și servicii pe rețelele sociale. 

„E o perioada foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii Picii lu Soreasca, am avut multe concerte chiar acum recent în luna iunie și îl pregătesc și pe cel de pe 24 septembrie de la Sala Palatului.

Sunt foarte fericită că voi avea propriul show alături de picii de care mă ocup, iar invitații noștri vor fi Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi. Am încheiat încă un sezon de emisiuni Vorbește corect la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect.

Sunt vocea unui canal de youtube de animații pentru copii și tot pe youtube sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram și am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist câștig și din drepturi de autor', a declarat cântăreața Alina Sorescu, potrivit sursei citate anterior.

Alina Sorescu, despre divorț: Lucrurile nu s-au clarificat nici aici

Alina Sorescu se află în plin proces de divorț cu soțul ei, Alexandru Ciucu, care mai are mult până la a se încheia. Și, dacă lucrurile dintre cei doi parteneri sunt clare, situația celor două fete rămâne încă incertă. Deși instanța a decis deocamdată că ele vor rămâne în grija mamei lor, hotărârea se poate modifica oricând. 

"De la începutul anului, din februarie (s-au separat- n.r.). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii, încă vorbim de domiciliul fetelor. Lucrurile nu s-au clarificat nici aici. Într-adevăr, eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac și atunci nu e cazul să vorbim atâta timp cât lucrurile nu s-au clarificat în instanță și, din păcate, situația este departe de a se termina. Nu am de ales decât să-mi văd în continuare de treabă, de munca mea, să cresc fetițele așa cum am făcut-o și până acum. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte. Lucrurile s-au întâmplat în timp, acum e o chestiune de organizare, iar acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte", a spus Alina Sorescu în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel