Alexandru Ciucu, primele declarații despre divorț, la trei luni de la separarea de Alina Sorescu

Data publicării:

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au pus capăt unui mariaj de 12 ani. 

În urmă cu trei luni, după o lungă perioadă în care presa a speculat divorțul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, artista a anunțat, printr-o postare pe rețelele de socializare, că mariajul lor a ajuns la final. 

 

"Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am tinut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divroț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță prezidențială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum.

Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare", a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Ciucu, primele declarații, la trei luni de la anunțul divorțului

Alexandru Ciucu a păstrat tăcerea, în tot acest timp. Designerul nu a comentat disputele dintre el și Alina Sorescu și spune că nici nu dorește să o facă. 

 „În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut”, a declarat Alex Ciucu pentru Click!

 

 

Alina Sorescu, prima aniversare fără Alexandru Ciucu: „Nu mă gândeam că o să ajung vreodată în situația asta”

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani, pe 14 iulie. Cântăreața se află în plin divorț de Alexandru Ciucu, bărbatul alături de care are două fiice. 


Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, artista a mărturisit că își dorește liniște de ziua ei și că își petrece aniversarea alături de fiicele sale. 


"Fetițele mele m-au surprins de dimineață cu felicitări, împreună cu părinții mei, mi-au dat o ținută foarte frumoasă de scenă. Astăzi petrec cu ele, cu cei foarte apropiați. O să ieșim pe seară cu fetițele, cu părinții mei, cu niște prieteni foarte dragi. Nu e o petrecere mare, dar să punctăm evenimentul. Timpul petrecut cu fetițele mele e cel mai prețios. Îmi doresc să fiu liniștită cu ele”, a declarat vedeta în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV.

 


Este prima aniversare fără Alexandru Ciucu

“E primul an fără el. Sunt ani și ani, perioade și perioade în viața oricui. Nu sunt nici prima nici ultima femeie care trece printr-o astfel de situație. Dar încerc să mă gândesc că totul va fi bine și sunt încrezătoare că lucrurile se vor așeza și vor intra pe un făgaș normal (…) Nu mă gândeam că o să ajung vreodată în situația asta, dar fetițele îmi dau puterea să aștept să treacă această perioadă sensibilă”, a mai spus Alina Sorescu. 


Alina Sorescu, despre divorț: Lucrurile nu s-au clarificat nici aici
Alina Sorescu se află în plin proces de divorț cu soțul ei, Alexandru Ciucu, care mai are mult până la a se încheia. Și, dacă lucrurile dintre cei doi parteneri sunt clare, situația celor două fete rămâne încă incertă. Deși instanța a decis deocamdată că ele vor rămâne în grija mamei lor, hotărârea se poate modifica oricând. 

"De la începutul anului, din februarie (s-au separat- n.r.). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii, încă vorbim de domiciliul fetelor. Lucrurile nu s-au clarificat nici aici. Într-adevăr, eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac și atunci nu e cazul să vorbim atâta timp cât lucrurile nu s-au clarificat în instanță și, din păcate, situația este departe de a se termina. Nu am de ales decât să-mi văd în continuare de treabă, de munca mea, să cresc fetițele așa cum am făcut-o și până acum. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte. Lucrurile s-au întâmplat în timp, acum e o chestiune de organizare, iar acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte", a mai spus Alina Sorescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel