Cum o răsfață Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc. Obișnuia să facă asta și cu Anamaria Prodan

Data publicării:

Lauențiu Reghecampf recurge la fel de fel de gesturi, prin care să o impresioneze pe actuala sa parteneră.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu fericit, în ciuda scandalurilor care le-a umbrit deseori povestea de dragoste. Cei doi și-au botezat de curând și fiul, pe Liam, iar în imaginile surprinse atunci de participanții prezenți la eveniment se vedeau sentimentele puternice pe care cei doi prospăt părinți și le poartă unul altuia. Mai mult, chiar dacă antrenorul are o carieră care îl solicită foarte mult și care îl poartă mereu pe drumuri, se pare că în clipele în care este acasă, alături de partenera sa de viață, acesta încearcă cu orice preț să o răsfețe cât mai mult pe iuibta sa. Cel puțin, asta dovedește ultima postare făcută de Corina Caciuc pe Instagram. Iubita lui Reghecampf a postat pe instastory cina pe care i-a pregătit-o partenerul său de viață. În imaginile care le-au făcut poftă tuturor celor din mediul online se afla mămăligă și pește pregătit la cuptor, în sos de roșii. 

Laurențiu Reghecampf, la un pas de a fi concediat de la Neftchi Baku, din cauza scandalului în care a fost implicat

 

Cum s-au cunoscut cei doi

În urmă cu ceva timp, invitat în cadrul podcastului La Măruță, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum și-a cunoscut actuala parteneră. Cei doi nu deveniseră încă părinți atunci, însă dragostea era la fel de mare, iar antrenorului nu îi era teamă din a-și face publice sentimentele.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Am cunoscut-o pe Corina în urmă cu 1 an și 8 luni, aproximativ 2 ani.

Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.

Anamaria Prodan, parastas- festival în memoria mamei sale. Mici la grătar, sarmale la pirostrii și artiști de renume

 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, scandal în plină stradă

Chiar dacă lucrurile păreau că s-au calmat între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, antrenorul întemeindu-și deja o nouă familie, se pare însă că vechile tensiuni nu le dau pace acestora. 

Un scandal monstru între cei doi foști parteneri a acaparat lumea mondenă pentru câteva zile bune, recent. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie în plină stradă, chiar în fața vilei pe care o deține impresara. Pe atunci, aceasta îi aducea mai multe acuzații grave antrenorului, precum faptul că ar fi consumat alcool și substanțe interzise, înainte să vină în locul cu pricina. În acest sens, vedeta spunea  că se temea pentru viața ei. 

"Dacă se întâmpla lucrul acesta când am făcut prima plângere că ne temem pentru viața noastră, nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare. Poliția nu vrea să ia probe de sânge, nu vrea nimeni să facă nimic, toată lumea se uită și zâmbește că noi locuim în Snagov și suntem celebrități, și acum, același polițist care acum câteva luni mi-a luat mie declarație când, la fel, a venit peste noi în casă, la fel a venit în stare de ebrietate cum este și acum, îl veți vedea cum arată. Nu se poate să stăm să ne omoare în casă și să vină poliția și să își dea seama pe urmă că au greșit că nu au luat prima dată măsuri", a spus Ana Maria Prodan, potrivit dcnews.

Care este sentința, după acest conflict

La câteva zile de la acest conflict, a venit și sentința oficială a scandalului dintre cei doi foști parteneri.

„Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de două luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian.

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Neftci Baku (Azerbaijan), începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, potrivit Wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel