Oana Roman, șocată de moartea designerului Stephan Pelger: „Mi-au trebuit câteva ore sa pot procesa că nu mai ești!”

Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman s-a arătat a fi extrem de devastată cu privire la vestea morții designerului Stephan Pelger.

Moartea tulburătoare a designerului Stephan Pelger a îndoliat o țară întreagă, iar persoanele care l-au cunoscut, au colaborat sau au lucrat alături de el se declară a fi extrem de șocate, de această veste tristă. Bărbatul, în vârstă de 44 ani, s-ar fi sinucis, fiind găsit de către un vecin fără suflare, în propria locuință. După efectuarea necropsiei, specialiștii vor stabili exact cauza decesului, însă până atunci, zeci de vedete îl plâng pe designer. Oana Roman a postat un mesaj plin de durere pe rețelele de socializare, acolo unde aceasta s-a arătat a fi șocată de evenimentul tragic. Mai mult, ea a distribuit mai multe fotografii cu Stephan Pelger, cu care a colaborat în repetate rânduri. 

„Mi-au trebuit câteva ore sa pot procesa că nu mai ești! De peste 20 de ani împărțim amintiri și e greu acum să mă gândesc că nu mai ești aici. Ultimele noastre poze de la ziua, ta, de la evenimentele tale și ultima poza, rochia divina pe care mi-ai făcut-o acum peste 15 ani. Am avut 2 rochii perfecte în viața asta până acum. Una făcută de Răzvan Ciobanu și asta bej creată de tine, Stephan Pelger. Amândoi ați plecat și nu știu cine o să-mi mai facă mie rochii perfecte! Le veți face sus acolo cu siguranță. Drum lin dragul meu drag. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: Ultimul mesaj al lui Stephan Pelger. Ce s-a întâmplat cu o seară înainte de momentul critic

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

Adina Buzatu, șocată de acest eveniment

Conform mai multor surse, regretatul designer ar fi fost în depresie, motiv pentru care înghițea zilnic un număr uriaș de pastile. Adina Buzatu, prietenă bună de-a bărbatului, a confirmat faptul că acesta apela la un număr mare de medicamente pentru a se face bine, ba mai mult, vedeta spune că a și stat de vorba cu el, cu câteva zile înainte de tragedie. Aceasta nu-și poate explica cum s-a ajuns într-o astfel de situație, întrucât Stephan Pelger „lupta” pentru a se face bine și pentru a duce, din nou, o viață normală.

”Acum câteva zile (nr. au vorbit). Era ok, el are ok, întotdeauna spune că va face, aveam niște discuții apropo de conduită cu lucruri de care el abuza și eu mereu eram împotrivă, era o situație. Normal, ca orice om cu oarecare dependență, evita niște discuții, nici nu pot sa vorbesc, sunt șocată. Știu asta (nr. că lua 40 de pastile într-o zi).

La un moment a luptat cu ajutorul unor medici și încerca, lupta cu toată puterea lui, din păcate, nici nu știu, nici nu știu cum s-a întâmplat și ce s-a întâmplat, m-ați anunțat voi, eram la volan.

Efectiv, îmi tremură mâinile și nici nu știu ce s-a întâmplat. Îmi tremură mâinile, aveam un feeling, aveam această discuție cu el, că trebuie să facă ceva, să-și găsească puterea. Nu este despre ce zici, e despre tine ca om, despre ce simți”, a declarat Adina Buzatu, conform spynews.ro.

Te-ar putea interesa și: Stephan Pelger, poveste de viață impresionantă. A fost înfiat de familia episcopului de la Biserica NeagrăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 08 iun 2023, 20:36 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience