Ce dietă ține Bianca Drăgușanu. Cele două alimente pe care le evită tot timpul: „Am trecut și prin faza când măncam o cireașă sau o roșie pe zi”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu este renumită pentru dietele drastice pe care le ținea în trecut. Vedeta obișnuia să se hrănească cu o roșie pe zi. Acum, frumoasa blondină are mai multă grijă de sănătatea ei și spune că regimul pe care îl urmează o ajută să aibă energie maximă pentru a face sport. 

Bianca Drăgușanu nu a avut întotdeauna formele de zeiță pe care le afișează acum. La începutul carierei sale, blondina era un pic mai voluptoasă și nu punea atâta preț pe aspectul fizic, dacă ne uităm la apariția ei din emisiunea „Din Dragoste”, din urmă cu peste un deceniu.

Anii au trecut și, aflată în vizorul publicului, vedeta a început să urmeze diete drastice, totul pentru a se ridica la așteptările auditoriului, ea fiind considerată una dintre cele mai sexy vedete din România.


Modul în care s-a alimentat o bucată bună de vreme i-a adus vedetei o mulțime de probleme de sănătate. 

Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum arată acum regimul ei alimentar. 


"Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când măncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”, a spus Bianca Drăgușanu pe YouTube.


De asemenea, vedeta a dezvăluit că are două alimente de care fuge și pe care încearcă să le țină cât mai departe de farfuria ei, asta pentru că le consideră „droguri”.

”E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a mai afirmat Bianca.

Youtube video image

Cum își menținea silueta acum 10 ani


Cu anu în urmă, Bianca Drăgușanu șoca prin dietele drastice pe care le ținea. Vedeta a slăbit 16 kilograme într-un timp record, prin înfometare.

„Am 1,80 metri înălţime şi 62 kg greutate. S-a speculat mult şi aiurea pe tema greutăţii mele, aşa că mai bine lămuresc eu lucrurile. Da, am avut şi 78 kg, Tot aşa cum am avut şi 54! Dar, de o bună bucată de vreme, stau constant la 62 kg care, cred eu, e greutatea care mă prinde cel mai bine. Am slăbit 16 kilograme făcând foamea! Sau, daca vrei, cu voinţă! Asta a fost dieta mea specială. Câteva săptămâni nu am mancat decât o singură masă pe zi şi aia uşoara şi întotdeauna înainte de ora 12 ziua. Cine rezistă la regimul ăsta deloc sofisticat, sigur slăbeşte”, a explicat Bianca pentru bucatarescu.ro, în urmă cu 10 ani. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel