Ce dietă ține Anamaria Prodan, pentru o siluetă spectaculoasă: ”Împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă”

Data publicării:

Anamaria Prodan a vorbit despre dieta care o ajută să se menține impecabil la aproape 50 de ani.

Anamaria Prodan este într-o formă fizică excelentă, lucru care se vede din fiecare fotografie postată de impresară în mediul online. Chiar dacă are aproape 50 de ani, vedeta nu se ascunde din a-și arăta trupul și pozează foarte des în costum de baie, semn că se mândrește cu silueta ei, pe care o întreține foarte atent. Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Regehcampf spune că e conștientă de vârsta pe care o are, motiv pentru care ține o dietă destul de strictă.

„Merg la sală, la masaj, încerc să pun «frână» la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70 minunat și la 80 fabulos”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Anamaria Prodan.

 

Cum se simte Anamaria Prodan în prezent

Chiar dacă s-a despărțit de soțul ei după 15 ani de relație, vedeta spune că este mai împlinită ca niciodată. Aceasta îi este recunoscătoare celebrului antrenor pentru că a ”scos-o din minciună”, ceea ce o face astăzi să trăiască totul la maxim.

„La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime am 60 de kilograme. Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima”, a mai spus ea.

Anamaria Prodan, în lacrimi, după ce a auzit glasul Ionelei Prodan: „Mama mea a făcut melodia asta în ziua în care m-a născut” VIDEO

 

 

„Gătesc când mă lasă Reghe jr.”

Mai mult, vedeta este o mamă foarte mândră, care și-a exprimat în repetate rânduri aprecierea față de copiii săi, ce s-au impus și s-au remarcat în domeniul pentru care au aplicat. Reghe Jr., spre exemplu, gătește spectaculos la vârsta de 13 ani, spune ea.

„Gătesc când mă lasă Reghe jr. El gătește perfect. Prietenii mei sunt uluiți, căci la 13 ani ne gătește cam orice fel de mâncare. Dar facem şi împreună și ne bucurăm atunci când ne iese mâncarea supergustoasă.”, a mai declarat aceasta.

 

De ce nu se afișează Anamaria Prodan cu un nou partener

În timp ce Laurențiu Reghecampf are deja o nouă familie, vedeta nu s-a afișat cu niciun bărbat până acum. Aceasta spune că nici nu are de gând, pentru că educația primită nu îi permite acest lucru, atât timp cât este o femeie încă măritată.

„Nu mă afișez măritată cu nimeni, nu fac copii cu toți care trec pe la toate! Eu am fost educată să fiu mândră și unică. Cine a stat pe lângă mine a văzut. A ajuns mare.

Cine a alunecat a ajuns rău. Dar lăsăm timpul să decidă, căci am explicat tuturor. Lupul își schimbă părul, dar năravul... niciodată! Copiii mei sunt și ei unici și mândri. Exact ca familia din care provin!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru emisiunea „Exclusiv VIP” prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, potrivit sursei citate.

Anamaria Prodan, reacție surprinzătoare după ce Laurențiu Reghecampf a obținut o calificare importantă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel