Anamaria Prodan, în lacrimi, după ce a auzit glasul Ionelei Prodan: „Mama mea a făcut melodia asta în ziua în care m-a născut” VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, captură video YouTube
Descriere foto: Anamaria Prodan, captură video YouTube

Anamaria Prodan a început să plângă în momentul în care a auzit glasul mamei sale cântând melodia pe care i-a compus-o special.

Ionela Prodan a fost invitată în emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV, unde a vorbit despre melodia pe care Ionela Prodan a compus-o în ziua în care aceasta s-a născut. 

„Mama mea a făcut melodia asta în ziua în care m-a născut”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea lui Cristi Brancu. 


„Această piesă a fost scrisă și cântată de Ionela Prodan în momentul în care a venit Ana pe lume. E o piesă foarte interesantă, pe care vă invit să o ascultați un pic, cu atât mai mult cu cât piesa asta are vârsta Anei”, a explicat Cristi Brancu. 

Ană, Ană și Mărie - Ionela Prodan


„Ană, Ană și Mărie, de când te-am adus pe lume, Ană, am dorit să cânți ca mine, să mire lumea de tine. Să zică toată lumea, să trăiască maica ta, ce te-a învățat a cânta, fetița mea. Ană, Ană și Mărie, bătrânețea dacă vine, Ană, tu să stai pe lângă mine, dorul să mi se aline. Să-mi cânți cântece mele, care te-am crescut cu ele, fata mea, cum m-a crescut maica mea și m-anvățat a cânta, ca să-nveselesc lumea, fetița mea.”, sunt versurile melodiei Ană, Ană și Mărie, compusă și cântată de Ionela Prodan.


Cristi Brancu, impresionat de reacția Anamariei Prodan

„Acum trebuie să recunosc că și pe mine mă trec fiorii, pentru că o văd pe doamna Ionela în momentul în care eram la ea acasă și îmi povestea de Ana, ce fată grozavă e, văd o imagine cu Ana împreună cu doamna Ionela, când erau la spital, Ana a fost o eroină a vieții mamei ei. Pentru că în momentul în care părea că nu e mai nimic de făcut, Ana s-a luptat și a lungit viața Ionelei Prodan. Și am vorbit cu ea, am fost atunci la spital și am vorbit cu Ana, în toată această luptă pe care a trebuit să o ducă fiecare copil pentru o mamă atât de grozavă. Asta apropo de cum ar trebui să fie un părinte pentru copilul lui și un copil pentru părintele lui", a declarat Cristi Brancu.

Anamaria Prodan nu îl poate ierta pe Laurențiu Reghecampf


„Știi de ce nu aș putea vreodată să-l iert sau să mai stea în fața mea (n.r pe Laurențiu Reghecampf)? Pentru că mama mea l-a luat pe el din neant, cum l-am luat și eu, fără nimic, și mama mea l-a crescut ca pe copilul ei. De multe ori mă dădea pe mine la o parte pentru Laurențiu Reghecampf. Și când mama mea a fost în ultima perioadă, pe final de viață, și când eu, în ultimul an, am călătorit alături de mama în Mexic, în Cuba, în Turcia, în Germania, peste tot, ca să o salvez, el își făcea de cap cu nenorocitele. El trimitea copiii de acasă prin America, doar să scape de ei. El căra banii și munca pentru copiii mei tuturor femeilor de genul ăsta. Mințea cu seninătate. Își bătea joc de absolut tot. Iar eu îi spuneam: Tati, iartă-mă, că sunt cu mama, știi, trebuie să o salvăm”. ”Da, da da, stai acolo, nu e niciun fel de problemă” (n.r. îi răspundea el). Atâta micime n-are cum să existe”

 

Lecția pe care a primit-o de la mama sa


 "Am primit din familie chestia asta. Să nu depinzi de nimeni. La câte încercări mi-a dat mie viața... Am învățat atât de multe lecții, încât pot să predau la cea mai tare universitate din lume! Eu, în toată viața mea, niciodată n-am așteptat mulțumiri de la cineva. Pentru că tot ce-am făcut în viața mea am făcut cu foarte multă pasiune, dragoste.

Eu nu m-am gândit să aștept niciodată mulțumiri de la fostul soț, de la actualul soț, de la copii, de la nimeni. Pentru că asta este o chestie care vine dinăuntrul nostru, ține de caracter și de măreție. Că nu trebuie să spui cuiva: 'Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!' Eu ar fi trebuit să simt lucrurile astea. Cuvintele pentru mine nu au valoare. Eu vreau să văd fapte.", a mai spus Anamaria Prodan, în emisiunea amintită.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel