Anamaria Prodan, reacție surprinzătoare după ce Laurențiu Reghecampf a obținut o calificare importantă

Data publicării:

Anamaria Prodan a avut o reacție neașteptată pe rețelele de socializare, după victoria obținută de Laurențiu Reghecampf cu echipa Neftchi Baku.

Laurențiu Reghecampf a semnat în urmă cu ceva timp un nou contract cu echipa de fotbal Neftchi Baku, după ce a plecat de la Universitatea Craiova. Se pare că nici bine nu a preluat această echipă, că a și făcut primele performanțe. Celebrul antrenor a reușit să califice clubul din Azerbaidjan în turul 3 preliminar al Conference League, cu o victorie de 3-0. Se pare că această victorie nu i-a impresionat doar pe apropiații lui Reghecampf, ci și pe fosta sa parteneră, Anamaria Prodan, care a avut o reacție surprinzătoare pe rețelele de socializare. Deși cei doi se află în plin proces de divorț, ce a fost umbrit de mai multe scandaluri până acum, cel mai recent fiind reprezentat de pensia alimentară pe care instanța a hotărât că bărbatul trebuie să o ofere pentru Bebe, copilul cuplului, sexy impresara l-a lăudat public pe cel care i-a fost soț atât de mulți ani. 

"În continuare, cel mai bun... pe meserie dă lecții!!! Felicitări.", a scris Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram, spre surprinderea tuturor. 

 

Ce pensie alimentară trebuie să plătească Laurențiu Reghecampf pentru Bebeto

Tribunalul din Ilfov a decis recent suma de bani pe care antrenorul trebuie să i-o dea lunar fostei sale partenere, pentru creșterea celui mic. Chiar dacă, inițial, impresara se gândise la o sumă cu totul diferită, instanța a decis că 2.000 de euro sunt suficienți în fiecare lună, ca pensie alimentară. În acest sens, reacția acesteia nu a fost deloc una pozitivă, scoțând și atunci în evidență faptul că Laurențiu Reghecampf ”va ajunge rău”. Nu este însă prima dată când Anamaria Prodan declară faptul că fostul ei partener nu va mai avea aceeași carieră strălucită, precum avea atunci când cei doi formau un cuplu. 

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a spus Anamaria Prodan pentru click.

Anamaria Prodan își îndeamnă copiii să ia legătura cu tatăl lor

Chiar dacă între cei doi părinți lucrurile nu sunt deloc roz, Anamaria Prodan spune că își îndeamnă mereu copiii să-l ierte pe acesta și să-l sune.

„Nu cu mine pune lumea video penibile (…). Așa că e viața și treaba lui! Niciodată a noastră. Îndemn copiii să-l ierte și să-l sune. Dacă vrea să-i ajute bravo lui, dacă nu treaba lui. Pentru mine e mort și îngropat Reghecampf. Nu mă interesează nici să-i pronunț numele.”, a adăugat ea.

Citește și: Cristi Borcea, prima reacție după ce a fost acuzat de nepotul lui Gigi Becali că i-a furat iubita: „Chiar nu are rost”

Lili Sandu este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel