Ce dietă ține Alessandra Stoicescu: ”Îmi feresc existența de...” . Vedeta are o siluetă de invidiat la 46 de ani

Data actualizării: | Data publicării:

Alessandra Stoicescu a dezvăluit care este dieta după care se ghidează în fiecare zi.

Alessandra Stoicescu a plecat într-o vacanță de vis cu familia ei în Mykonos, destinație aleasă de foarte multe vedete vara aceasta. Prezentatoarea TV a postat de pe insula grecească mai multe fotografii care îi ascund în totalitate vârsta de 46 de ani. Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai vechi prezențe de pe micile ecrane și, în tot acest timp, vedeta nu și-a schimbat foarte mult aspectul fizic și pare că face timpul să stea în loc. Jurnalista a dezvăluit astfel care este secretul unei siluete constante, așa cum are ea, dar și cum reușește să mențină echilibrul între pofte, dar și dietă.

„Secretul siluetei consider că este echilibrul, așa cum ar fi bine să îl păstrăm în toate, în viață. Astfel, îmi fac poftele, dar în cantități mici. Spre exemplu, vara asta am mâncat înghețată mai multă decât în alți ani, dar am avut grijă să nu am și alte dulciuri pe masă… Mă ajută foarte mult genele bune, dar îmi feresc existența de excese alimentare și de stres, pe cât posibil. Cel mai eficient sport este jocul cu Sara, cu care alerg, fac ridicări și coborâri, genuflexiuni cu ea în brațe… este cel mai bun și mai plăcut antrenament, știu că îmi vor da dreptate toate mamele.”, a declarat jurnalista potrivit unica.

Poate te interesează și: Andreea Esca, DIETĂ. Cum a slăbit celebra prezentatoare TV: ”Cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine”

 

 

„Nu am considerat niciodată că e o provocare să pleci cu un copil mic”

Vedeta nu a plecat în vacanță doar cu soțul ei, ci și cu micuța familiei. În acest sens, Alessandra Stoicescu spune că nu vede nicio vacanță fără Sara și că nu i se pare deloc greu să aibă grijă de ea, așa cum mai simt unii părinți.

„Încă de când s-a născut Sara, am luat-o cu noi în toate vacanțele. Fie la munte sau la mare în România, fie la ocean, în cele mai exotice zone din lume, cu multe ore de zbor și escale. Este mereu o bucurie atât pentru ea, cât și pentru noi, să petrecem timp împreună, să o învățăm lucruri noi văzând locuri noi, oameni diferiți, culturi diverse și bogate în felul lor. Nu am considerat niciodată că e o provocare să pleci cu un copil mic, dimpotrivă, aventurile în trei sunt cele mai reușite, iar acești trei ani împreună ne-au demonstrat asta”, a mai declarat prezentatoarea TV.

Livia Graur, optimistă după divorț: ”S-a încheiat un capitol, urmează altul”. Cum se simte prezentatoarea TV / EXCLUSIV

 

 

Cum au ales cei doi destinația de vacanță

„În vara asta, însă, am decis că e timpul pentru o provocare și am ales Mykonos pentru o săptămână. O insulă splendidă, cu un vibe aparte, cu peisaje impresionante și căsuțe albe, dar cunoscută mai mult pentru viața de noapte vibrantă. Noi nici când eram doi nu alegeam pentru vacanță locuri cu viață de noapte dar… cum ar fi viața fără provocări? Așa că am pornit la drum”, a continuat Alessandra Stoicescu pentru sursa citată.

Andreea Esca, trucul de frumusețe pe care îl folosește de la 20 de ani. Cum ține ridurile la distanță, la 49 de ani: „Nu îmi lipsește niciodată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel