Ce avere are Selly. Este printre cei mai bogați tineri din România

Data publicării:
Sursa foto: Selly, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Selly, Instagram

Selly a vorbit despre suma de bani pe care o are în conturi și despre cum a reușit să ajungă la aceste cifre.

Selly se bucură de un succes uriaș în mediul online, acolo unde a adunat o comunitate impresionantă de urmăritori. Artistul și-a început activitatea pe internet de la o vârstă destul de fragedă și, ajuns la 21 de ani, acesta se bucură de o sumă destul de frumoasă în conturi. Și, pentru că întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă cântărețul a strâns până acum primul milion de euro, acesta s-a decis să le răspundă fanilor printr-un videoclip realizat pe Youtube.

„Da, am făcut, dar depinde cum definești averea. Majoritatea oamenilor au impresia că averea unui om reprezintă banii cash. E greșit, nu e așa”, a declarat Selly pe Youtube.

Cum a început Selly să facă primii bani

Selly s-a bucurat de un real succes de la vârste extrem de fragede. Chiar dacă spune că în spatele acestei reușite este foarte multă muncă, acesta recunoaște faptul că a avut parte și de noroc, fiind acolo la momentul potrivit.

„Eu consider că meritul pentru activitatea de pe YouTube și din online, în general, nu e cauzat de noroc, e cauzat de muncă. Munca e principalul factor aici. Dar aș fi ipocrit să spun că nu m-am bucurat și de un noroc. Care a fost norocul?

Norocul meu a fost timeing-ul, e super important atunci când vorbești de orice afacere, de orice chestie. Eu am avut marele noroc de a începe să fac ceea ce fac acum încă din 2011 sau 2012. Ăsta a fost norocul meu.”, a continuat acesta.

Dorian Popa DEZVĂLUIE cât câștigă în online: Eu pot avea luni în care produc și...

Câți bani a făcut artistul prima dată

„Eu eram foarte tânăr, vlogging-ul abia începea și am avut  posibilitatea de a învăța foarte rapid niște lucruri pentru că aveam și 10, 11, 12 ani în care înveți mai repede. Ăsta a fost norocul meu.

Ideea e că am început să fac primii bani din Google Ads, adică din platforma de monetizare a YouTube-ului de la vremea respectivă, primii bani însemnând 50 de dolari după primul an de vlogging.”, a continuat Selly.

Ce salariu are Carmen Tănase. Actrița a recunoscut: "Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc"

Cum a reușit Selly să înmulțească banii

După ce a scos primii bani, sumele au devenit din ce în ce mai mari. Chiar dacă nu erau enorme, Selly era foarte mulțumit pentru faptul că la vârsta aceea avea propriul său venit, motiv pentru care a muncit din ce în ce mai mult.

„Aveam 12 ani și am scos pentru prima dată de la bancomat acei 50 de dolari, 200 de lei. Erau banii mei. A fost un sentiment wow! În capul meu cu 200 de lei făceai multe, erau foarte mulți bani. În 2014 am început să cresc în cifre pe YouTube, acei 200 de lei s-au transformat în 400 de lei, în 600 de lei, în 1.000 de lei, nu vorbim de bani pe lună, ci despre economiile mele, banii de la sertar.

Ajunsesem în 2014 să fac vreo 70 de dolari pe lună din YouTube. Pentru mine, la vârsta respectivă, erau bani mulți, eu eram în mintea mea un mare șmecher. Am avut o părere bună despre mine întotdeauna.”, a mai spus el.

Irina Loghin, PENSIE specială uriașă, din partea statului român. Cât câștigă artista după 8 ani de politică

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience