Ce salariu are Carmen Tănase. Actrița a recunoscut: "Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc"

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Tănase, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Tănase, Facebook

Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu încasează lunar.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta a cunsocut un succes colosal odată cu rolul din serialul Inimă de țigan. Aceasta a urcat pe cele mai mari scene ale teatrelor din România, dar este foarte apreciată și de noua generație pe rețelele de socializare. În tinerețe, Carmen Tănase voia să devină medic veterinar sau inginer zootehnist, dar drumurile vieții au adus-o în lumea cinematografiei.

Carmen Tănase a dezvăluit public ce salariu are

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebar ce salariu lunar încasează Carmen Tănase. Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Carmen Tănase a răspuns la aceată curiozitate. Deși mulți se așteptau ca marea acriță să primească sume fabuloase de bani, actrița câștigă cât să trăiască. Ei bine, marea doamnă a teatrului româneasc a mărturisit că primește un salariu lunar de 1.300 de euro.

„Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc.', a spus actrița.

Carmen Tănase, dezamăgită de veniturile de la teatru

„Da, am avut perioade (n.red. când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!', a mai adăugat actrița.

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă

Carmen Tănase era pe punctul de a paraliza, fiind diagnosticată cu o tumoră pe măduvă. Îndrăgita actriță spune că a aflat despre acest lucru întâmplător, la un control de rutină. Au fost totuși câteva simptome care să-i dea de gândit, însă aceasta nu le-a acordat prea multă importanță.

"A fost o întâmplare. Nu-mi făceam analize în mod frecvent, dar m-am dus că am avut timp. Eu am probleme cu spatele de când mă știu, mă doare spatele. Dar atunci era o amorțeală pe picior, se simțea altfel decât celălalt, parcă nu era tot al meu. Am fost convinsă că e tot de la scolioză și întâmplător s-a descoperit. Și a trebuit să mă operez, dar n-am avut nicio emoție. A fost o tumoră pe măduvă. Dar eu am avut încredere în doctor și mi-a spus "Eu știu ce am scos și totul este în regulă". Și chiar dacă după aceea a fost o ezitare la rezultat, la analize, domnul doctor a spus "Nu, eu știu în continuare ce a fost, deci nu este". Și uite că în continuare nu e nimic și sunt bine. Operația a ținut vreo 4 ore.", a spus Carmen Tănase, în emisiunea Vorbește Lumea, de pe ProTV.

Carmen Tănase putea paraliza

Chiar și în acele momente grele, Carmen Tănase și-a păstrat spiritul optimist și făcea diverse glume pe această temă.

"Dacă tumora rămânea, se rupea măduva și rămâneam paralizată. Nu puteam să-mi mișc gâtul după operație, eram distrusă că nu puteam să fac nimic. Și într-o glumă, i-am spus fiului meu: "Auzi, tu îți dai seama că eu dacă paralizam, făceam o grămadă de bani. Făceam un podcast și veneau toți sponsorii spre mine" și mi-a zis că nu-s întreagă la minte. ", a spus amuzată actrița.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel