Ce avere are Fulgy, la doar 23 de ani. Fiul Clejanilor le dă peste nas românilor: „Știți bine că suntem milionari”

Data actualizării: | Data publicării:

Fiul Clejanilor lovește din nou. De data aceasta, Fulgy se laudă pe rețelele de socializare cu averea uriașă pe care o deține la doar 23 de ani și spune că vrea să se mute din România, pe motiv că este o țară plină de oameni săraci. 

Fulgy se află în arest la domiciliu în aceste zile, după ce a agresat un jurnalist în fața locuinței sale. Incidentul a avut loc imediat după ce fiul Clejanilor a fost externat dintr-un centru de recuperare, unde fusese internat pentru consum de substanțe interzise. Înainte de a fi pus sub arest la domiciliu, tânărul a avut mai multe derapaje care au ajuns în atenția publicului. A făcut câteva declarații usturătoare la adresa părinților săi și a jignit câteva persoane publice, printre care și pe jurnalistul Dan Capatos. 

Fulgy a fost reținut de poliție. Fiul Clejanilor a agresat un jurnalist și i-a furat telefonul mobil

Primele declarații ale lui Dan Bursuc după ce a fost acuzat de către Fulgy că ar fi abuzat-o pe Margherita de la Clejani: „Nu am de ce să comentez ce zice”

Recent, Fulgy a recidivat pe rețelele de socializare, de data aceasta cu o nouă serie de declarații halucinante. Fiul celebrilor cântăreți de muzică lăutărească afirmă că este milionar. La cei 23 de ani ai săi, tânărul spune că are aproape un milion de euro. 

 

După ce se termină tot, circul ăsta, mass media, poliție, vă promite fratele că vostru că #### în toată România asta și toți cetățenii ăștia inculți. Direct la Miami am plecat, adio România! Îmi pare rău că m-am născut aici, în ultimul loc de pe fața pământului, ca țară, ca oameni!

Mulțumesc lui Dumnezeu că am și eu aproape un milion de euro la 23 de ani! Iar familia mea, știți bine că suntem milionari! Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici.

Dumezeu e sus si va face dreptate, că dacă aș face eu, aș primi direct scaun electric! Sper să închidă toate conturile cum spuneam! Sunt foarte, foarte dezamăgit că m-am născut într-o țară ca asta! Cum se termină circul asta cu presa și cu poliția am plecat la Miami frații mei! Eu, de bine, de rău am aproape un milion de euro și familia mea mă știți, suntem mulți milioari în euro de mulți ani de zile.

Nu-mi pot permite să îmi irosesc timpul aici, în România, unde în 2021 n-aveți nici autostrăzi și Capitala e plină de gropi! Păi am mașini de sute de mii de euro la 23 de ani și sunt gropi la Unirii, la fântâni. Necitiți, needucați, răi, asta-i România!”, a scris tânărul pe Instastory.

 

Consumul de droguri. Pericolul ignorat al unui fenomen care acaparează România. Psiholog Cristina Zaharia: „Autoritățile trebuie să coboare cu picioarele pe pământ”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel