Primele declarații ale lui Dan Bursuc după ce a fost acuzat că ar fi violat-o pe Margherita de la Clejani: „Nu am de ce să comentez ce zice”

Data publicării:
Fulgy și Dan Bursuc, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Fulgy și Dan Bursuc, sursa instagram/ colaj foto

Reacția lui Dan Bursuc după acuzațiile primite din partea lui Fulgy. Impresarul maneliștilor, jigniri grave pentru fiul Clejanilor. 

Aflat în arest la domiciliu, Fulgy continuă seria declarațiilor șocante pe la adresa vedetelor din România. Fiul Clejanilor îl acuză pe artistul Daniel Paraschiv, cunoscut drept Dan Bursuc că ar fi violat-o pe sora sa, Margherita de la Clejani când aceasta avea 13-14 ani. Fulgy ar fi aflat de acest incident mult mai târziu, când ceilalți tineri au început să râdă de el. Acesta a povestit totul pe rețelele de socializare. 


”Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea”, a dezvăluit Fulgy.


Dan Bursuc a avut o primă reacție în ceea ce privește scandalul momentului. Impresarul maneliștilor nu a vrut să comenteze acuzațiile aduse de Fulgy, dar a adus jigniri usturătoare pentru fiul Clejanilor. 

 

„E un prăjit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice”, a declarat Dan Bursuc pentru playtech.ro.


Fulgy spune că multe persoane publice ar ajunge în spatele gratiilor dacă ar spune tot ceea ce știe, inclusiv tatăl lui. Iar Margherita, sora lui, ar putea primi milioane de euro despăgubire, din poziția de victimă.


”Dacă duc până la capăt ce am de spus, mulți milionari ai României ajung la pușcărie cu sentințe de peste 25 de ani, tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pușcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victimă”, a spus Fulgy pe rețelele de socializare.

 

Citește și: Teo, adevăratul motiv pentru care a vrut să slăbească: „Am fost bine plătită și la 140 de kilograme”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel