Ce a făcut-o pe Andreea Marin să renunțe la fostele povești de dragoste: Acolo unde demnitatea mea nu mai e respectată, lucrurile se încheie”

Data publicării:
Andrea Marin/ captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Andrea Marin/ captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

Andreea Marin a vorbit despre relațiile toxice și despre importanța pentru care ele trebuie să fie stopate la timp.

Până să-și găsească fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a experimentat mai multe relații toxice, care au întărit-o și care au ajutat-o să-și dea seama ce își dorește, de fapt, de la viață și de la un viitor partener. Cu toate acestea, vedeta spune că aceste cazuri sunt extrem de dese și grave în întreaga țară, unde femeile rămân în astfel de relații din varii motive și unde trăiesc cu niște valori total greșite.

„Nu așa cum se întâmplă mult prea des în România noastră (n.r. a trăit o relație toxică). Ocupându-mă mult de această arie a femeilor, copiilor, am întâlnit des această percepție că femeia depinde de bărbat, poate mai mult în zonele rurale, dar și la oraș în mare măsură, și că fără el „Nu știu ce aș fi, nu știu ce aș face”. Nu există, trebuie să ai o identitate proprie, să ai frâiele propriei vieți în mâinile tale, atât în privința muncii, câștigului. Trebuie să câștigi, să nu depinzi financiar, mental, în niciun fel de altă persoană. Că este o dependență pe care tu o permiți, o vrei în dragoste, e cu totul altceva, vrei tu să fii cu persoana pe care o iubești, permiți tu asta, pentru că simți că-ți este pereche.”, a declarat Andreea Marin în cadrul Conferinței Fain și Simplu, realizată de Mihai Morar.

Citește și: Imagini spectaculoase din vila Oanei Radu. Cum arată interiorul casei artistei: „Auriul e un semn de bogăție, așa că e peste tot”

Când și-a dat seama că trebuie să spună stop

Astfel, vedeta spune că aceste sacrificii sunt extrem de dăunătoare, dacă sunt menținute pe termen lung. De asemenea, ea a dezvăluit care a fost punctul în care și-a dat seama că trebuie să renunțe la fostele relații, inclusiv la căsnicia cu Ștefan Bănică.

„De ce vrei să fii cu un alt om? Care-i motivul pentru care vrei să fii cu altcineva? Că te face nefericită? Că te face să te simți mai mică sau că-ți dă siguranță, îți prețuiește abilitățile și te încurajează? Numai atunci vrei să fii cu cineva cu adevărat. Altfel, o relație toxică, care te îmbolnăvește în timp, nu duce la nimic bun. Pe termen lung, există femei care suportă orice.

Acolo unde demnitatea mea nu mai e respectată, lucrurile se încheie. Doi oameni pot fi distructivi împreună, dacă nu se respectă asta, nu există să mai stai. Dacă tu nu te respecți pe tine, cine te aștepți să te respecte?”, mai spune ea. 

VEZI și: Cel mai important sfat primit de Violeta de la Andreea Marin: „Mama a trăit întotdeauna cu conceputul ăsta. Îmi spunea tot timpul...”

Exemplul șocant la care poate duce o relație toxică

În continuare, Andreea Marin a venit și cu un exemplu concret de întâmplare la care poate duce o relație toxică, dacă ea nu e stopată la timp.

„O să-ți dau un exemplu pe care l-am întâlnit în munca mea. Am avut un proiect în care am ajuns în închisori, unde am vorbit cu femei care se aflau acolo pe perioade lungi de timp. Vorbeam cu o femeie care era închisă pentru 25 de ani. Ce a dus-o acolo? Avea un bărbat violent în adevăratul sens al cuvântului, violență mulți ani la rând.

Avea copii mari și erau acasă, împreună. Femeia, în bucătărie, iar bărbatul intră și fără niciun motiv o lovește. După 20 și ceva de ani de căsnicie în care a suportat, în acea zi, instinctiv, având un cuțit în mână, s-a întors și a ripostat. El a murit și ea a fost închisă. Copiii nu mai doreau să știe de ea, mama era cea care l-a omorât pe tata și punct, ceea ce făcuse tata nu mai conta.”, a continuat Andreea Marin.

Citește și: Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu: „Nu regret că am făcut asta, mai sunt bărbați care greșesc”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel