Imagini spectaculoase din vila Oanei Radu. Cum arată interiorul casei artistei: „Auriul e un semn de bogăție, așa că e peste tot”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Radu, captură video Youtube/ Antena Stars
Descriere foto: Oana Radu, captură video Youtube/ Antena Stars

Oana Radu și-a lăsat fanii să pătrundă pentru câteva clipe în noua sa casă.

Oana Radu a început de curând să-și construiască casa visurilor, după ce aceasta a fost nevoită să părăsească fostul apartament în care era nevoită să locuiască alături de fostul partener de viață. Concret, până când partajul are loc oficial, Cătălin Dobrescu i-a spus acesteia că nu vrea să părăsească locuința, care este, în continuare, un bun comun. În acest sens, din dorința de a evita orice fel de conflict cu fostul soț, Oana Radu a decis să fie ea cea care pleacă din casă. Vedeta mărturisea în trecut că a fost nevoită o perioadă bună de timp să doarmă la prieteni, dar între timp artista pare că a reușit să-și vadă cel mai mare vis îndeplinit.

Oana Radu și-a cumpărat o vilă superbă, pe care le-a prezentat-o acum și fanilor. Totul este caracterizat de lux și opulență, iar detaliile sunt bine gândite de artista care și-a dorit să-și creeze un adevărat colțișor de rai la ea acasă.

„Ne aflăm încă în construcții, dar vă arăt ce s-a întâmplat până acum și ce vom mai face. Începem cu baia de jos, care a devenit și o semi bucătărie, pentru că momentan nu am bucătăria gata. Obiectele pe care le-am ales în casă nu sunt neapărat obiecte scumpe, însă m-am axat pe auriu, îmi place mult. Cred că din cauza faptului că în copilărie am fost săracă, iar auriul e un semn de bogăție, așa că e peste tot.”, a declarat Oana Radu în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Youtube video image

Care a fost pactul inițial făcut cu Cătălin Dobrescu

Inițial, Oana Radu povestește cum bărbatul a căzut de comun acord cu vedeta de a pleca din locuință, iar aceasta să-i ofere jumătate din suma de bani pe care ar valora-o imobilul. Ulterior însă, vedeta spune că acesta s-a răzgândit și că s-a întors în apartament pentru a-i spune că nu mai vrea să se mute, până când nu-și vede integral banii. Văzând că nu poate locui împreună cu el, după separarea amoroasă, Oana Radu a decis să fie ea cea care se mută definitiv de acolo, până când instanța dă sentința finală.

„Eu am hotărât să mă despart de el, pentru că după o situație urâtă, am zis că nu mai vreau. El a plecat, de obicei, când ne certam, el pleca la Craiova și eu îl imploram să nu plece, așa se întâmplau lucrurile. În ziua aia, prima dată în viața mea, aveam puterea să stau pe canapea și i-am zis să se ducă. El, fericit, a plecat.

O săptămână sau două nu m-a căutat, după care a început să mă sune, să mă întrebe, i-am zis că nu vreau să am nicio treabă cu el. Inițial, mi-a zis că nu-i trebuie nimic și ca să rămân eu cu tot ce avem. Eu i-am zis să vină să discutăm, pentru că nu vreau să plece fără nimic. Când a venit înapoi, a zis că el de fapt nu mai pleacă și că vrea să ne împăcăm, apoi a zis iar că pleacă, doar că vrea bani.”,  a declarat în trecut Oana Radu, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel