Ce a făcut Andreea Tonciu cu toți banii câștigați din televiziune: „Intrasem în nebunia asta. Am cheltuit tot”

Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Andreea Tonciu a dezvăluit cum a cheltuit toți banii pe care i-a făcut din televiziune. Bruneta a recunoscut că pentru o singură apariție într-o emisiune lua chiar și 1000 de euro. Cu toate acestea, toată suma strânsă de-a lungul timpului s-a dus într-un singur loc.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi din țară. A debutat în lumina reflectoarelor de la vârsta de 20 de ani, ca „Fata de la pagina 5”. Ulterior a avut numeroase apariții televizate însă, după ce l-a cunoscut pe soțul ei, Daniel Niculescu, a decis să se retragă de pe micul ecran și să se dedice familiei.

Ce a făcut Andreea Tonciu cu toți banii câștigați din televiziune: „Intrasem în nebunia asta. Am cheltuit tot”

Invitată în podcastul realizat de Bursucu, Andreea Tonciu a dezvăluit că toți banii pe care i-a făcut din televiziune de-a lungul timpului s-au dus într-un singur loc. Bruneta voia să știe cum va fi viitorul ei și a apelat la ghicitoare, motiv pentru care se ducea în fiecare zi să afle ce se va întâmpla în viața ei. Ulterior, bruneta și-a dat seama că cea care îi ghicea în cărți făcea asta doar pentru bani și nu pentru a-i ghici cu adevărat viitorul.

„Toți banii făcuți din televiziune s-au dus pe ghicitoare la mine, până să mă mărit. Eram nebună. Le știam pe toate din București, ajunsesem pe la Giurgiu. Nu dădeam banii la vrăjitoare, ci la ghicitoare. Mie nu-mi plăceau vrăjitoarele. Mie îmi plăcea să îmi zică în cărți ce vede, ce se întâmplă, cum va fi. Bine, niște porcării. Nu știu în cât timp mor. Era o vrăjeală, dar mie îmi plăcea. Intrasem în nebunia asta cu vrăjitoarele, credeam ceea ce mi se spune acolo, dar nu mi s-a adeverit nimic din ce mi-a zis.

Am cheltuit toți banii pe care îi făceam la televiziune. Nu știu câți bani am făcut. Când mergeam la emisiuni luam 200, 300, 500, 1000 de euro. Mă duceam la vrăjitoare care îmi luau 150 de lei pe ședință, să-mi dea în cărți. Mergeam aproape zilnic, că nu aveam ce să fac”, a mărturisit Andreea Tonciu, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre divorțul de Daniel Niculescu: „Avem certuri săptămânale, nu vreau să mint”

Ce a făcut-o să nu mai meargă la ghicitoare

Cel mai rău lucru pe care i l-au spus ghicitoarele a fost că tatăl ei va muri. De atunci, Andreea Tonciu nu le-a mai călcat pragul. 

„Mi-au spus că moare tata. De atunci nu mă mai duc. Ceva bun mi-au spus că o să fac mulți bani, că îmi iau casă. Vrăjeli, îți dai seama, dar pe moment puneam botul. Mi-am luat casă, dar după mulți ani. Îmi spunea că îmi iau casă în 3 puncte, 5 puncte. 3 puncte adică 3 ore, 3 zile, 3 săptămâni, 3 luni, 3 ani și atât. Pe mine mă interesa dacă fac bani, dacă o să fiu bine, când o să mă mărit, dacă o să mă înțeleg bine cu partenerul. Mergeam cu prietenele mele. Prietenele mele m-au dus la ghicitoare, dar nu zic numele. E și una din showbiz, dar nu spun numele. Nu vreau să spun, că nu vreau să creez probleme”, a mai spus Andreea Tonciu, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu, despre infidelitatea tatălui său: „Toată viața lui a călcat strâmb. Mama l-a prins și m-a sunat plângând”

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu: „Soțul meu face doar bani, nu duce gunoiul, nu strânge masa, absolut nimic.” Cum arată o zi din viața brunetei

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel