Andreea Tonciu, despre infidelitatea tatălui său: „Toată viața lui a călcat strâmb. Mama l-a prins și m-a sunat plângând”

Data publicării:
Andreea Tonciu, la Oracolul Vedetelor
Descriere foto: Andreea Tonciu, la Oracolul Vedetelor

Andreea Tonciu a dezvăluit mai multe detalii din interiorul relației pe care o au părinții săi.

Andreea Tonciu a trecut printr-o situație extrem de dificilă în trecut, când vedeta a aflat faptul că propriul ei tată își înșelă soția cu menajerele aduse chiar de ea în locuință. Astfel, dacă atunci mărturisea că părinții săi sunt în prag de divorț, acum bruneta spune că cei doi au reușit să treacă peste acele lucruri și să-și mai dea o nouă șansă. Mai mult, Andreea Tonciu a dezvăluit și cum a fost bărbatul prins în fapt și ce a făcut ea prima dată când a aflat.

„Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Și-au revenit, nu total, îți dai seamă că rămâi cu amintiri neplăcute, ca femeie. Ca bărbat, uiți repede. Da, nu o dată, de mai multe ori, toată viața lui a călcat strâmb. Uite că de data asta a fost prins cu ambele doamne pe care eu le-am adus în casă. Eu ce femeie îmi iau la curățenie, i-o dau și mamei mele. Am avut două femei și ambele au trăit cu tata. Una mai mare ca mine cu mulți ani, avea vreo 50, și cealaltă mai mică ca mine, la asta am rămas uimită.”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: Andreea Tonciu: „Soțul meu face doar bani, nu duce gunoiul, nu strânge masa, absolut nimic.” Cum arată o zi din viața brunetei

Cum s-a descoperit infidelitatea tatălui său

Așadar, vedeta povestește cum chiar mama sa a fost cea care a descoperit infidelitatea propriul soț, acesta vorbind la telefon cu amanta sa chiar în dormitorul conjugal. În acel moment, femeia și-a ieșit instant din fire și și-a sunat fiica.

„O aventură pentru mine înseamnă că mă duc la femeie, o plătesc pentru serviciile pe care mi le oferă, dar mâine nu mai știu numărul ei, ce s-a întâmplat. Din moment ce tu, ca bărbat, te vezi și a doua, a treia oară, asta ce înseamnă? Relație, nu? Mama l-a prins, el era liniștit în pat, într-o duminică, în dormitor, și vorbea la telefon cu respectiva, cu servitoarea. Știi că dacă e liniște în casă și vorbești la telefon se aude. A auzit mama ceva, a stat la ușă și a ascultat conversația, după care a intrat peste el în cameră, după care m-a sunat pe mine.”, a continuat aceasta.

Citește și: Cum și-a împins Andreea Tonciu prietena de la etaj: „N-am povestit la nimeni chestia asta” / VIDEO

Ce a făcut Andreea Tonciu când a aflat

Când a aflat, bruneta nu a mai stat nicio clipă pe gânduri și a mers direct la femeia pe care ea o angajase pentru a face curățenie în casă. Extrem de nervoasă și cu răbdarea la pământ, bruneta a luat-o pe menajeră în mașină și a dus-o acasă la ea, acolo unde a pus-o în fața faptului împlinit.

„El a zis că suntem nebune, a negat, m-a sunat mama plângând și mi-a spus ca urgent să vin la ea. Am mers, am luat-o și ne-am dus la asta acasă. Am sunat-o la secundă să iasă afară, a venit femeia, bineînțeles că a negat și am luat-o în mașină. Am dus-o la mine acasă, de față cu tata și a prins tupeu. Și pe cealaltă am zis că nu o mai las în pace, am făcut-o de râs la Măruță, în direct, să o știe tot satul.”, a mai povestit Andreea Tonciu.

VEZI și: Andreea Tonciu, victima comentariilor negative, după ce i-a permis fiicei sale să-și pună unghii false. Cât de permisivă e în rolul de mamă /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel