Andreea Tonciu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre divorțul de Daniel Niculescu: „Avem certuri săptămânale, nu vreau să mint”

Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Andreea Tonciu a dat cărțile pe față, după ce s-a zvonit că ea și soțul ei, Daniel Niculescu, divorțează.

Andreea Tonciu  trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Daniel Niculescu. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 8 ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fiică, pe nume Rebecca. De când a devenit soție și mamă, bruneta a devenit mai discretă cu viața personală, iar aparițiile în public sunt acum mult mai rare. 

Andreea Tonciu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre divorțul de Daniel Niculescu: „Avem certuri săptămânale”

De-a lungul timpului s-a zvonit că Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost la un pas de divorț. Invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, bruneta a vrut să pună capăt speculațiilor. Andreea Tonciu a recunoscut că în căsnicia lor există certuri, așa cum se întâmplă în fiecare cuplu, dar nu s-a pus niciodată problema de divorț.

„Niciodată nu s-a pus problema de divorț. Nu am avut astfel de probleme. Avem certuri săptămânale, nu vreau să mint, dar să zic să divorțăm niciodată. Scandalul în familie începe de la mine. Eu sunt cu nervii, dar la cât de nebună sunt și cât de nervoasă sunt și cât țip, peste un minut nu mai am nimic. Mă relaxez foarte repede.

Nu mă iau de la faptul că nu a dus gunoiul. Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, nu face absolut nimic. I se pune masa, i se strânge masa. Eu sunt ok cu asta, dar ce, mi-am luat sclav, să strângă?! Nu, ce înseamnă asta? E babysitter să stea cu copilul? Nu! Eu ca mamă trebuie să stau cu copilul, pentru că nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu fac singură totul. Fac cumpărăturile singură, de la tot ce înseamnă în casă, nu merge soțul cu mine nicăieri”, a mărturisit Andreea Tonciu, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu, despre infidelitatea tatălui său: „Toată viața lui a călcat strâmb. Mama l-a prins și m-a sunat plângând”

Te-ar putea interesa și: „Ochii văd, inima cere”. Jean de la Craiova a recunoscut tot, după 28 de ani de căsnicie. Și-a înșelat vreodată artistul soția?

Cât de romantic este soțul Andreei Tonciu

Andreea Tonciu spunea în urmă cu ceva a timp că soțul ei era foarte romantic la începutul relației, cobora din mașină și îi deschidea ușa pentru a intra, însă astfel de gesturi s-au diminuat cu timpul, spune bruneta. 

„Nu mai face așa acum. Nu îmi aduce flori, doar de ziua mea. Nu mă trezesc într-o zi normală să-mi aducă mie o floare, nu e genul de om. Deocamdată nu a greșit încât să-mi aducă flori. Cred că trebuie să mai treacă ceva timp, să mai greșească sau probabil îi este frică de soția lui, că e nebună și nu o să greșească niciodată”, a mai spus Andreea Tonciu, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu a aflat că are cancer chiar de la iubita sa: „Am plâns și încă mai fac asta”. A primit vestea în ziua în care murise fratele său

Te-ar putea interesa și: Carmen Tănase nu a avut niciun rol timp de 7 ani: „A fost greu, am suferit”. A cunoscut celebritatea abia la 45 de ani

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel