Catinca Roman, primele declarații după ce fiica ei, Calina, a fost criticată că a petrecut în ziua priveghiului Mioarei Roman: „A plâns două ore lângă sicriu”

Data actualizării: | Data publicării:

Catinca Roman a sărit în apărarea fiicei sale, Calina, a fost criticată că a petrecut în ziua priveghiului Mioarei Roman.

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum, în urmă cu două zile. Familia fostei soții ale lui Petre Roman nu s-a dezlipit de sicriul regretatei vedete. Cu toate astea, majoritatea persoanelor au remarcat faptul că fiica Catincăi Roman nu a fost prezentă la înmormântare. Astfel, vedeta a sărit în apărerea fiicei sale, Calina. 

Catinca Roman, primele declarații după ce fiica ei, Calina, a fost criticată că a petrecut în ziua priveghiului Mioarei Roman

Catinca Roman a ținut să precizeze că fiica ei a fost prezentă la căpătâiul bunicii sale duminică seara, însă foarte târziu, deoarece nu a vrut ca oamenii să-i vadă suferința. Totodată, aceasta a precizat că tânăra a plâns două ore continuu lângă sicriul Mioarei Roman și chiar a făcut un atac de panică, înainte de a ajunge la priveghi. 

„Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială. Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut! A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea!', a povestit Catinca Roman, pentru Click!

De ce nu a fost Calina, fiica Catincăi Roman, prezentă la slujba de înmormântare

Totodată, Catinca Roman a ținut să menționeze că ea a fost cea care i-a spus fiicei sale să nu vină la slujba de înmormântare, fiind un moment extrem de dificil care ar fi putut să o afecteze foarte rău. Nici măcar vedeta nu a avut puterea să vadă cum mama sa este băgată în groapă. 

„A doua zi, la înmormântare, eu i-am zis Calinei să nu mai vină, nu avea rost să vadă cum o bagă în groapă. Nici eu nu am putut să mă uit, am stat mai în spate. Nu am avut puterea, am vrut să rămân în minte cu altă imagine a mamei. M-am trezit a doua zi că sunt judecată de către unii și alții pe rețelele de socializare că nu am suferit, că nu am plâns acolo pe buza gropii, ca să vadă ei cât sufăr. Vreau să le spun tuturor celor care comentează în necunoștință de cauză că fiecare își trăiește doliu așa cum simte! Unii se jelesc și își smulg părul din cap, alții se îmbată sau fac depresie. E treaba fiecăruia cum trece printr-un asemenea moment. Eu una nu pot să plâng! Așa sunt eu!', a mai spus Catinca, pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Gabriela Lucuțar, detalii șocante despre înmormântarea Mioarei Roman. Ce conexiune paranormală a avut cu regretata vedetă: „La momentul în care mă apuc de îmbălsămat, corpul este pe masă și...”

Oana Roman, devastată de durere după moartea mamei sale. Ce sfat i-a dat Mioara Roman, înainte să moară: „A fost cea mai dură lecție”

Părintele Vlad Pimen, dezvăluiri neștiute despre îngerul păzitor: ”În momentul în care păcătuim se depărtează”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel