Oana Roman, devastată de durere după moartea mamei sale. Ce sfat i-a dat Mioara Roman, înainte să moară: „A fost cea mai dură lecție”

Data publicării:

Oana Roman trece prin momente grele, după ce mama sa, Mioara Roman, s-a stins din viață. 

Mioara Roman s-a stins din viață, după ce a suferit un stop-cardiorespirator. Fosta soție a lui Petre Roman și-a dat ultima suflare pe patul din azilul unde era cazată încă de când a început să se confrunte cu primele probleme de sănătate. În urmă cu două zile, Oana și Catinca Roman și-au condus mama pe ultimul drum. 

Oana Roman, devastată de durere după moartea mamei sale

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a dezvăluit care a fost cel mai important sfat pe care l-a primit de la mama sa. 

„Din fericire am primit multe sfaturi de la părinții mei, care m-au ajutat în viață, să îmi fac un drum într-un anume fel, să fie în concordanță cu valorile pe care le-am învățat de acasă. Cea mai dură lecție de viață pe care am învățat-o de la mama a fost și singura oară când mi-a dat un pic de bătaie, în momentul în care, fără să îmi dau seama, am vorbit un pic pe nas cu guvernanta mea, pe care eu de altfel am iubit-o și am adorat-o.Mama m-a luat deoparte și m-a certat foarte rău și mi-a explicat că nu am voie să îi vorbesc așa, că trebuie să înțeleg că nu există oameni superiori și inferiori, meserii bune sau proaste, ci doar bine sau prost făcute. Nu contează ceea ce faci, ci cum o faci, iar eu asta am ținut minte.”, a declarat Oana Roman, pentru WOWbiz.

Oana Roman, mesaj de mulțumire după ce mama sa a fost condusă pe ultimul drum

De-a lungul timpului, Oana Roman a fost foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde a împărtășit cu fanii toate lucrurile plăcute și mai puțin plăcute din viața sa. Astfel, vedeta a ținut să transmită un mesaj de mulțumire pentru toți cei care i-au fost alături în cea mai grea zi din viața sa. 

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral. Mulțumesc celor care au venit să își ia rămas bun de la mama. Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama. Mulțumesc pentru că am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea. Mulțumesc Gabriela pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârșit Mulțumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi aș fi fost acum singură pe lume. Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri.

Mulţumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe și tuturor celor 8 preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujbă pentru mama. Mulțumesc MAMA pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje și simt liniște, pace și iubire. O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”, a fost mesajul postat de Oana Roman.

Oana Roman nu s-a dezlipit de sicriul mamei sale

„Oana este foarte tristă. Nu s-a dezlipit de sicriul mamei. S-a dus acasă doar să își facă un duș. Eu am venit la 5 dimineața, am plecat, m-am întors. Am lăsat pe cineva, pentru că nu a vrut să o lase singură pentru priveghi. Și, când am venit eu la 5 dimineața să verific dacă totul este în regulă, Oana era aici. M-am și speriat de ea. Ea doar a plecat să se schimbe și s-a întors. Este un moment foarte greu pentru amândouă (n.r. Oana și Catinca). O trec toate stările. Adică acum își aduce aminte frumos de ea și zâmbește, apoi iar este tristă și plânge. Eu sunt alături de ea, încerc să o ajut să treacă peste momentul acesta. Și prietenii îi sunt alături, și ieri, și azi-noapte. Să sperăm că va fi totul bine”, a spus Gabriela Lucuțar.

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu, la un pas de moarte, după ce s-a îmbolnăvit de Ebola, în studenție: „Am pierdut atâta sânge! Nu aveam bani de spital”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel