Gabriela Lucuțar, detalii șocante despre înmormântarea Mioarei Roman. Ce conexiune paranormală a avut cu regretata vedetă: „La momentul în care mă apuc de îmbălsămat, corpul este pe masă și...”

Data publicării:

Gabriela Lucuțar a dezvăluit cum s-au desfășurat pregătirile pentru înmormântarea Mioarei Roman, dar și ce conexiune paranormală a avut cu regretata vedetă. 

Mioara Roman a fost înmormântată cu mare fast, în urmă cu două zile. După o lungă perioadă în care s-a luptat cu problemele de sănătate, fosta soție a lui Petre Roman și-a dat ultima suflare pe patul din azilul în care era cazată. 

Gabriela Lucuțar, detalii șocante despre înmormântarea Mioarei Roman

Încă de la primele stări de rău, Oana Roman se aștepta la ce e mai rău, astfel că a contactat-o pe Gabriela Lucuțar, supranumită și „Regina întunericului”, care a pus la punct toate detaliile legate de înmormântare. Gabriela Lucuțar a povestit cum s-a desfășurat totul, dar și ce conexiune a avut cu regretata vedetă. 

„A rămas puțin înmărmurit când a văzut sicriul. I-a plăcut foarte mult ce a văzut. Oana l-a întrebat dacă vrea s-o vadă și pur și simplu a stat pe gânduri preț de câteva secunde. Și s-a hotărât să nu. A spus așa: «nu știu ce să fac, m-aș uita, dar totuși aș vrea să rămână în memoria mea așa cum o știu eu». Oana i-a spus că este foarte frumoasă și a hotărât așa: «nu, te rog, astăzi nu, nu sunt pregătit să o văd». La această afirmație m-am gândit că va veni și în ziua înmormântării”, a precizat Gabriela Lucuțar.

Vezi și: Oana Roman, devastată de durere după moartea mamei sale. Ce sfat i-a dat Mioara Roman, înainte să moară: „A fost cea mai dură lecție”

Cum i-a venit ideea foiței de aur pe colivă

„Oana a spus că «mama mea a avut un suflet de aur» și așa mi-a venit ideea pentru coliva cu foiță de aur. Totuși uitasem acest detaliu pe care îl vorbisem acum două luni. Dar doamna Mioara mi-a adus aminte. Pentru că de fiecare dată când am un deces, ei mă inspiră. Ei îmi dau toate ideile. De cele mai multe ori familia mă întreabă: «dar de unde știați că mamei mele îi plăcea să mănânce dulceață de trandafiri?». La momentul în care îi pregătesc… ăsta cu dulceața de trandafiri e un exemplu foarte bun, pentru că pur și simplu mi-a venit în minte, deși mie nu îmi place dulceața de trandafiri. Să vă explic. V-am dat un simplu exemplu. Eu nu cred că sunt experiențe paranormale, pur și simplu se întâmplă niște lucruri. Eu nu vorbesc cu spiritele, ele doar îmi transmit. Îmi transmit senzorial, da”, a mărturisit „Regina Întunericului”, pentru RTV.

„La momentul în care mă apuc de îmbălsămat, corpul este pe masă și sufletul este lângă”

„Cu foița de aur a fost în felul următor: stăteam o pregăteam și aia a fost. Nu visez, se întâmplă la momentul în care ne întâlnim. Mă implic în absolut tot. Eu nu pot să las pe altcineva să se ocupe. La momentul în care mă apuc de îmbălsămat, corpul este pe masă și sufletul este lângă. Eu trebuie să îi explic sufletului ce urmează să se întâmple ca să nu se sperie. Și ei se sperie. Înainte, când nu vorbeam cu ei, trosneau, pocneau lucruri”, a mai explicat Gabriela Lucuțar.

Oana Roman, mesaj de mulțumire pentru cei care i-au fost alături

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral. Mulțumesc celor care au venit să își ia rămas bun de la mama. Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama. Mulțumesc pentru că am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea. Mulțumesc Gabriela pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârșit Mulțumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi aș fi fost acum singură pe lume. Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri.

Mulţumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe și tuturor celor 8 preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujbă pentru mama. Mulțumesc MAMA pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje și simt liniște, pace și iubire. O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”, a fost mesajul postat de Oana Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel