Catinca îl face praf pe Petre Roman, după înmormântarea Mioarei: „A stat extraordinar de puțin. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii”

Data actualizării: | Data publicării:
Catinca, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Catinca, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Catinca și-a exprimat dezamăgirea cu privire la absența unor persoane cheie de la înmormântarea Mioarei Roman.

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum în urmă cu câteva zile, după o luptă destul de grea cu mai multe probleme de sănătate, care i-au pus în final capăt zilelor acesteia. Mama Oanei Roman a avut parte de o înmormântare ca de „împărăteasă”, după cum spuneau pe atunci apropiații ce au fost prezenți la eveniment, fiind totul perfect pus la punct, până la ultimul detaliu. Unele persoane au lipsit însă de la momentul în care aceasta a fost condusă pe ultimul drum, iar dintre ele face parte și Petre Roman, care a fost însă prezent pentru câteva minute la priveghi. Acest gest nu a fost deloc văzut cu ochi buni de către Catinca, care îl pune la zid pentru decizia luată.

„Pentru orice părinte sunt greu de gestionat aceste situații, nu știi cum e mai bine, trebuia să o trimită acasă (n.r. pe Isa), dar era și Oana într-o stare groaznică, nu era niciun tătic acolo, puteau fi trei tătici la înmormântare. Unul a fost 5 minute, lumea zice că a stat 10 minute. A stat extraordinar de puțin. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii. O vizită scurtă și în mod clar fără nicio conotație. Eu nu am simțit .. Poate pentru Oana a fost important, a contat, însă nu a fost nimic pentru mine. Nu e vorba numai de domnul Roman.", a mai punctat Catinca.”, a declarat Catinca, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Decizie de ultimă oră la Survivor All Stars. Un concurent a plecat de urgență acasă: „Concursul se încheie pentru tine”

Catinca Roman, dezamăgită de tatăl Calinei

Acesta nu a fost singurul bărbat care a intrat în vizorul Catincăi, din cauza absenței de la înmormântarea Mioarei Roman. Nici tatăl Calinei nu a fost acolo, povestește aceasta, care spune că a primit mai multă empatie din partea unor oameni cu care nu a mai discutat de mult timp, față de acesta.

„Eu cred că în situații de genul se poate și mai mult. Mie mi-a scris primul meu iubit din liceu, cu care n-am vorbit de 40 de ani, nu înțeleg de ce să nu suni, când o poți face.”, a continuat aceasta.

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Oana Ciocan și Jador: „A doua zi s-a mutat la mine”. Artistul a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars

Marius Elisei, pus la zid de apropiații vedetei

Marius Elisei a fost și el vizat de către apropiații vedetei, care îl judecă dur pe acesta pentru faptul că nu i-a fost alături Isei într-una dintre cele mai grele zile din viața sa. 

„În aceste momente, un băiat îți demonstrează bărbăția, în momentele în care nu îi este comod, își asumă și nu contează ce cuvinte și-ar putea auzi în spate. Este acolo în primul rând pentru copilul său, nu mai spun că a stat în casă cu Mioara. Nu pot să-l suspectez că nu-și iubește copilul, dar acum altceva e mai important pentru el. Vreau să-i spun ceva. La un moment dat, fetița umple acele goluri, dacă tatăl biologic nu există, umpli golurile și chiar dacă el apare, când e mai mare, nu prea are unde să te mai pună.”, a spus și Roxana Gabor Iliescu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

VEZI și: De ce s-au despărțit Cornel Păsat și Oana Roman. Abia acum s-a aflat: „S-a terminat urât. El și-a dorit foarte tare asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel