Câți frați are, de fapt, Ioana Ginghină: „Nu știu cum arată. Nu înțeleg de ce nu ne vedeam”

Data actualizării: | Data publicării:
Ioana Ginghină/ captură video Youtube theXclusive
Descriere foto: Ioana Ginghină/ captură video Youtube theXclusive

Ioana Ginghină a vorbit despre frații săi, pe care nu i-a văzut aproape niciodată.

Ioana Ginghină a oferit destul de puține detalii cu privire la familia sa, de-a lungul timpului, însă în momentele în care actrița a avut această ocazie, a fost extrem de sinceră și asumată, după cum și-a obișnuit deja publicul. Invitată în cadrul emisiunii În oglindă, actrița a „deslușit” misterul cu privire la frații pe care îi mai are, dar despre care nu vorbește aproape niciodată. 

„De fratele meu din America am știut dintotdeauna, nu știu de o anumită discuție în care să mi se fi zis. Știam că există, știau și bunicii de el, am știut mereu. Chiar aș vrea să spun povestea, ca să o clarific. Tatăl meu a fost un om extraordinar și un soț extraordinar, pentru că a fost alături de noi, de familie, ne lua cu el, în conceptul lui de tată, cum știa el mai bine, a fost un tată bun.”, a declarat Ioana Ginghină în cadrul emisiunii În oglindă.

Te-ar putea interesa și: Regula pe care Ioana Ginghină i-a impus-o fiicei sale. Actrița nu trece peste asta: „Nu există negociere”

Și-a văzut fratele doar de două ori

În timp de fratele mărturisește că l-a văzut de două ori până acum, pe sora sa nici măcar nu o cunoaște, mărturisește Ioana Ginghină. Tot ce știe era că femeie e puțin mai mare decât ea și că locuiește în străinătate. Cu toate acestea, în copilărie, vedeta spune că nu și-a tras niciodată la rost părinții și a înțeles mereu din mers lucrurile. 

„Înainte de familia asta, el a mai fost căsătorit o dată cu o soție care a fugit în America, de acolo a rezultat un copil. La acel moment el a obținut copilul după divorț, pentru că mama era plecată, dar s-a gândit că pentru bine copilului o să-l lase să se ducă la mamă. Vorbim de anii 70. Între căsătoria cu mama și cealaltă căsătorie a mai avut o fetiță cu 2 ani mai mare decât mine, nu o cunosc. Pe fratele din America l-am văzut de 2 ori, e cu 8 ani mai mare.”, a continuat actrița. 

VEZI și: Cu ce a greșit Ioana Ginghină în căsnicia cu Alexandru Papadopol: „Nu a fost doar vina lui. Am învățat din greșeală”

Nu știe cum arată propria soră

Astfel, chiar dacă avea o vârstă destul de fragedă în momentul în care și-a dat seama că s-ar putea să aibă o soră vitregă, Ioana Ginghină spune că nu și-a întrebat niciodată punctul părinții despre acest subiect considerat a fi unul tabu, pe vremea aceea. 

„Sora chiar nu știu cum arată, a plecat în Germania. De ea știam ceva, bănuiam, am mai auzit discuții de pensie alimentară. Eu eram mică, clasa a șasea, iar când a apărut într-un context, venise să-l vadă pe tata, știam de ea, cumva știam că ea ar putea să fie, dar cum a venit, așa a plecat. Mama ei era căsătorită în timpul ăsta, a fost un subiect tabu, mama știa de tot, pentru ea nu a fost greu, tata plătea pensia alimentară. Știu că veneau, dar nu înțeleg de ce nu ne vedeam, erau alte vremuri.”, mai spune Ioana Ginghină. 

VEZI și: Cum o alinta Ioana Ginghină pe amanta lui Alexandru Papadopol: „Eu bănuiam relația. După ce s-a confirmat, eu și cu Ruxandra îi spuneam așa”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel