Câte kilograme are Raluca Bădulescu și cum se menține în formă. A slăbit 70 de kilograme: „Acesta este secretul”

Data actualizării: | Data publicării:

Raluca Bădulescu a dezvăluit la ce greutate a ajuns.

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a slăbit un număr considerabil de kilograme în urma unei operații de micșorare a stomacului (gastric sleeve). Întervenția a avut loc în urmă cu opt ani. De atunci, silueta vedetei a avut parte de schimbări drastice, treptat. A slăbit aproape 70 de kilograme.


În ultima vreme, jurata de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D) a ajuns să arate ca un fotomodel, primind o mulțime de complimente de la fanii ei. În imaginile postate pe socializare, vedeta pare mai slabă ca niciodată. 

Într-un interviu pentru Libertatea, Raluca Bădulescu a mărturisit că nu face eforturi prea mari pentru a se menține în formă. Nu îi place să facă sport și nici să țină dietă. Are o singură regula de la care nu se abate: Mănâncă puțin. 

„ Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că nu sunt pasionată de sport, nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare. Mi-am făcut operație de gastric sleeve acum câțiva ani și am mai oscilat cu greutatea. Am avut o perioadă în care a scăpat de sub control, dar am reușit să revin la formă de astăzi prin dietă. Nu o dietă anume, mănânc foarte puțin și des. Acesta este secretul”, a dezvăluit Raluca Bădulescu pentru Libertatea.

 

A slăbit 70 de kilograme


În urmă cu 8 ani, vedeta Kanal D cântărea 130 de kilograme. A fost supusă unei intervenții de micșorare a stomacului care i-a schimbay viața radical. Acum, vedeta a ajus să cântărească 50 de kilograme.


„Acum am în jur de 50, 52 de kilograme. În trecut am avut și 54 de kilograme, dar greutatea a mai oscilat în timp și am ajuns și la 60 și de kilograme. Când am ajuns la 70 s-a produs declicul și am apelat la dietă, ținând cont că am operație de gastric sleeve deja făcută de câțiva ani. Dar îmi este mult mai ușor să mă țin de această dietă, pentru că se obișnuiește corpul foarte ușor cu un tip de regim pe care îl pot ține un timp îndelungat”, a mai spus ea pentru sursa citată. 


„Dacă ai trăit ani de zile cu câteva kilograme în plus, rămân anumite reminiscențe”

 


În urmă cu ceva vreme, Raluca Bădulescu a dezvăluit, într-un interviu pentru Spectacola, ce a însemnat pentru ea transformarea prin care a trecut.


SPECTACOLA:  Ai reușit să îți transformi corpul într-un mod spectaculos, odată cu asta, ți-ai schimbat și garderoba. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai întâmpinat-o odată cu noile mărimi de la haine?

Raluca Bădulescu:  Deja această schimbare spectaculoasă s-a petrecut în urmă cu 8 ani de zile, am avut timp să mă învăț cu noile masuri ale hainelor. Dacă ai trăit ani de zile cu câteva kilograme în plus, rămân anumite reminiscențe; când te duci într-un magazin există tendință să nu te uiți la o fustă scurtă, să te gândeșți că pantalonul din denim scurt nu ți se potrivește și să constați de abia în cabina de proba că iți sunt buni. Nu este un lucru rău, am mai mult timp să analizez anumite ținute, daca sunt sau nu potrivite cu ceea ce sunt eu la momentul actual.

 

SPECTACOLA:  Ai trecut printr-o operație care a deschis drumul către o nouă viață, practic. Ai declarat la un moment dat că ai luat decizia de a face acest pas de dragul fiului tău și că regreți că nu ai făcut-o mai devreme. Cum s-a schimbat viața ta de părinte din punctul acesta de vedere.

Raluca Bădulescu:   Această operație de gastic sleeve mi-a schimbat viața în bine și am făcut aceasta operație din motive de sănătate. Alex, fiul meu, avea pe vremea aceea 10 ani și vă dați seama că era foarte greu pentru mine, deja să nu pot să mai ies prin parc cu el, kilogramele în plus nu te ajuta. Sunt sănătoasă, aceasta este lucrul cel mai important dintre toate, nimic nu este mai presus de sănătate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel