Câte kilograme a luat Celia în timpul sarcinii. Problemele cu care se confruntă vedeta: „Sarcina este foarte diferită”

Data actualizării: | Data publicării:
Celia, sursa foto Instagram
Descriere foto: Celia, sursa foto Instagram

Celia trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Ce pofte are vedeta?

Celia a preferat să țină ascunsă sarcina, însă chiar de ziua ei, a dat vestea că va deveni din nou mămică. Artista este însărcinată pentru a doua oară și urmează să nască anul viitor.  


În urmă cu câțiva ani, Celia a trecut prin momente îngrozitoare după ce a pierdut o sarcină. Vedeta a fost extrem de afectată, mai ales că ea și soțul ei își mai doreau din suflet încă un copil.  Din cauza acestui lucru, Celia s-a confruntat și cu depresia. 

 

Ce le interzice Adela Popescu celor doi băieți mai mari: „Au voie să-l mângâie și să-l pupe doar pe piciorușe”


Celia spune că cea de-a doua sarcină este foarte diferită față de prima, mai ales pentru că a luat deja multe kilograme. Vedeta susține că acumulează mult țesut adipos, iar asta îi cauzează unele probleme. 


„Sarcina este foarte diferită. (...) Am pofte continuu .Am luat zece kiligrame și abia am 22 de săptămâni de sarcină. Se acumulează altfel acum față de sarcina cu Angelo. Acumulez țesut adipos mult mai mult.”, a declarat Celia la Antena Stars.

 

Gigi Hadid și Zayn Malik și-au spus adio după 6 ani de relație. De la ce s-ar fi produs ruptura dintre cei doi


Celia susține că are o singură poftă și anume clătitele cu căpșuni și ciocolată, dar încearcă din răsputeri să se abțină și nu exagereze cu acest desert. 


„Pofta sarcinii sunt clătitele cu căpșuni și cu Nutella, de exemplu. Nu mănânc o clătită întreagă, gust acolo 2-3 gurițe.”, a mai adăugat vedeta.


Celia s-a căsătorit cu Ardeli Ancuța în anul 2013 și au împreună un băiețel superb. Cei doi și-au dorit tare mult să devină părinți pentru a doua oară. 


”Acest copil a venit într-un moment greu pentru soțul meu, atunci când el și-a pierdut tatăl, dar nu știu de ce s-a răzgândit (n.r.- copilul) și s-a gândit că trebuie să meargă într-o lume mai bună. În prima luna (n.r.- de la pierderea sarcinii) mi-a fost extraordinar de greu și am plecat în Australia. Nu aș fi putut să rămân aici”, spunea ea într-o emisiune TV.

 

Cum a slăbit Luminița Anghel 9 kilograme. Artista a dezvăluit secretul siluetei perfecte, la 53 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel