Gigi Hadid și Zayn Malik și-au spus adio după 6 ani de relație. De la ce s-ar fi produs ruptura dintre cei doi

Data publicării:

Gigi Hadid și Zayn Malik se despart la un an de când au devenit părinți pentru prima oară. 

Frumoasa Gigi Hadid și Zayn Malik se despart după 6 ani de relație și un an de când au devenit părinti, potrivit unor surse citate de revista People. Relația celor doi a început în anul 2015 și nimeni nu s-ar fi gândit că vor ajunge să se despartă. 


"Ei nu sunt împreună în acest moment. Totuși, amândoi sunt părinți buni", spune un prieten al familiei Hadid, potrivit sursei menționate mai sus. „Yolanda (n.r. mama lui Gigi Hadid) este, bineînțeles, foarte protectoare cu Gigi. Vrea ce e mai bun pentru fiica și nepoata ei".


Chiar dacă Gigi Hadid și Zayn Malik nu au vrut să comenteze zvonurile apărute, reprezentantul frumoasei vedete spune că blondina se concentrează acum doar pe creșterea fiicei sale și vrea să aibă parte de intimitate. 


"Gigi se concentrează doar pe ce e mai bun pentru Khai. Ea cere intimitate în această perioadă", spune reprezentantul lui Gigi într-o declarație pentru PEOPLE.


Zayn Malik a oferit o declarație zilele trecute, după ce TMZ a scris că Yolanda, mama lui Gigi, se gândea să depună o plângere la poliție împotriva artistului deoarece acesta ar fi lovit-o. Malik a negat aceste zvonurile și a spus că acuzațiile femeii ar fi false. 


Zayn Malik a scris într-o postare pe Twitter că a vrut să creeze "un loc în care problemele de familie nu sunt aruncate pe scena mondială pentru ca toți să le scormonească și să le desființeze", adăugând că incidentul "a fost și ar trebui să fie în continuare o chestiune privată".


Fanii au vehiculat că acesta s-ar fi referit la acuzațiile făcute de mama lui Gigi Hadid. 

Cei doi s-au afișat împreună pentru prima oară în anul 2015, când au mers la o petrecere de după American Music Awards.


După ce s-a ferit de întrebări despre idila lor timp de câteva luni, Hadid a jucat apoi în videoclipul lui Malik pentru single-ul său din 2016 "PillowTalk".


O lună mai târziu, în emisiunea The Zach Sang Show, Malik a fost întrebat despre faptul că și-a prezentat iubita în videoclipul muzical. 
Cuplul s-a despărțit după aproape doi ani împreună în martie 2018 și au împărtășit declarații individuale care au confirmat vestea.


"Gigi și cu mine am avut o relație incredibil de semnificativă, plină de iubire și distracție și am un respect și o adorație enormă pentru Gigi ca femeie și prietenă", a scris Malik în declarația sa de la acea vreme. "Ea are un suflet atât de incredibil. Le sunt recunoscător tuturor fanilor noștri pentru că au respectat această decizie dificilă și intimitatea noastră în acest moment; ne-am fi dorit ca această veste să fi venit mai întâi de la noi. Vă iubim pe toți”. 


Hadid a adăugat: "Declarațiile de despărțire par adesea impersonale, deoarece nu există cu adevărat nicio modalitate de a pune în cuvinte ceea ce trăiesc doi oameni de-a lungul a câtorva ani... nu doar în relație, ci și în viață în general. Sunt veșnic recunoscătoare pentru dragostea, timpul și lecțiile de viață pe care eu și Z le-am împărtășit. Nu îi doresc decât ce e mai bun pentru el și voi continua să îl susțin ca pe un prieten pentru care am un respect și o dragoste imensă. În ceea ce privește viitorul, tot ce va fi menit să fie va fi”.

 
Cu toate acestea, despărțirea nu a durat prea mult, deoarece au fost văzuți la scurt timp după aceea sărutându-se pe străzile din New York, ceea ce a stârnit zvonuri de împăcare. De asemenea, cei doi au pus gaz pe foc atunci când Hadid a distribuit o fotografie în care cei doi se îmbrățișează pe Instagram Story.


În aprilie 2020, cuplul a confirmat sarcina lui Hadid, pe care au păstrat-o privată în timpul  pandemiei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel