Ce le interzice Adela Popescu celor doi băieți mai mari: „Au voie să-l mângâie și să-l pupe doar pe piciorușe”

Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu este mamă a trei băieți, iar acest rol nu este deloc unul simplu. Pentru a păstra ordinea, vedeta a impus un set de reguli în familie. 

Adela Popescu este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes, un soț iubitor și trei băieți minunați. Vedeta se descurcă excelent și reușește eroic să se împartă între viața de familie și cea profesională. Prezentatoarea Tv a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mămică și cum s-au schimbat lucrurile de când a venit Adrian pe lume. 


„Nu știu dacă mi s-a părut mai ușor cu Adrian pentru că aveam experiență și eram mai liniștită sau el a fost un bebeluș cuminte. Din fericire, ceilalți sunt doi și au de rezolvat treburi între ei, așa că nu prea îi interesează de cel mic decât să-l pupe și să-l mângâie puțin. Am făcut și niște reguli, pentru că ei merg la grădiniță și nu vrem să aducă tot felul de viroze. Au voie să-l mângâie și să-l pupe doar pe piciorușe, încercăm să păstrăm un pic distanța din punctul ăsta de vedere. Dar e un bebeluș cuminte, nu știu dacă e așa fiindcă mă simte pe mine sau eu sunt liniștită pentru că el e cuminte și bun, și mănâncă, și ia în greutate”, a spus Adela Popescu pentru VIVA!


Adela Popescu a dezvăluit și cum și-a împărțit sarcinile împreună cu soțul ei, Radu Vîlcan. Vedeta spune că partea mai dificilă dintr-o zi apare abia după ora 16.00 când cei doi băieți se întorc de la grădiniță. Dar pe timp de pandemie, când au rămas doar ei doi acasă cu bebelușul, prezentatoarea TV spune că a simțit mult lipsa copiilor și vrea să se bucure de hărmălaia produsă de ei, cât încă mai poate. 


„Nu există un secret, e o bună organizare. Și când spun asta mă gândesc și la oamenii pe care-i delegi pentru lucrurile pe care nu e neapărat necesar să le faci tu. Spre exemplu, în ceea ce ne privește, ne-am organizat în felul următor: dimineața, după ce-l alăptez pe cel mic, îl culc și îi las un biberon de lăptic pentru următoarea masă. În timpul acesta, Radu duce copiii la grădiniță, apoi ne întoarcem și-mi reiau rolul de mămică lăptăreasă”, a mai spus vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience