Cum a slăbit Luminița Anghel 9 kilograme. Artista a dezvăluit secretul siluetei perfecte, la 53 de ani

Data publicării:

Luminița Anghel a slăbit 9 kilograme. Iată cum a reușit.

Luminița Anghel a devenit mamă la 44 de ani. Artista a adus pe lume un băiețel, pe Filip, care acum are 9 ani. La vremea aceea, vedeta s-a îngrăsat 30 de kilograme în timpul sarcinii. Kilograme pe care le-a dat jos cu greu, abia dupa 4 ani. 


„Mult timp după ce am născut am încercat să slăbesc și am avut rezultate minime. Am născut târziu, după 42 de ani. Organismul nu mai reacționează la fel, nu mai are aceleași arderi, am avut mari probleme de greutate. Au trecut vreo 4 ani până am început să mă simt confortabil cu felul în care arăt”, a declarat Luminița Anghel în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV.

 

Frustrări din cauza kilogramelor în plus

 

Artista spune că a avut multe frustrări legate de kilogramele în plus și că mereu s-a abținut de la mâncare,

 

"Vin dintr o familie de grași. Și am avut parte de o frustrare continua pentru a îmi menține silueta. Nu puteam sa mănânc tort la o zi onomastică, o sarma de Crăciun și asa mai departe. Totul era asa în limita bunul simt. Am avut mari probleme de greutate.", a mărturisit Luminița Anghel.

În ultimul an, vedeta s-a hotărât să obțină cea mai bună variantă a siluetei și s-a pus pe treabă. a plecat de la o greutate 63 de kilograme si a reușit să slăbească 9 kilograme. Artista spune că sportul este cel care a ajutat-o cel mai mult să slăbească, însă și evitarea mâncatului la ore târzii a fost un factor important. 


„Nemâncatul seara a funcționat întotdeauna. Și moderația, da. Rezultatele adevărate au venit odată cu începerea sportului. În perioada Eurovisionului mergeam la sală și aveam între 48 și 50 de kg, pentru 35 de ani era perfect. Apoi, după naștere, m-am oprit la 63 de kg, deloc nu-mi plăcea de mine”, a mai spus vedeta

Cum a reușit să slăbească 9 kilograme

Luminița Anghel a muncit serios pentru a ajunge în această formă fizică. pe lângă faptul că a făcut sport zilnic, ea a avut grijă și la alimentație. 

„Am găsit această gașcă de gagici cu care fac sport zi de zi. 10 km pe zi, mers alert, mai alerg. Facem seara, acum începem de la 17:00, vara începeam de la 18:00. Este o dependență. (...) După ora 15:30 – 16:00 eu nu mai mănânc. La 17:00 plec la sport și nu pot cu burta plină. Micul dejun îl mănânc la 7:00 – 8:00. Micul dejun însemnând o omletă, ou ochi, sendvișuri cu pâine prăjită, de obicei integrală, sau rondele de orez. Nu mănânc niciodată după ora 17:00. Dacă nu am apucat să mănânc, nu mănânc. La prânz mănânc paste, friptură”, a adăugat artista.

Vedeta se simte foarte bine în pielea ei acum. 


"Mi-au trebuit câțiva ani pentru a fi din nou fericita în pielea mea. Eu știu ca fiecare femeie e frumoasa în felul ei, indiferent de kilograme, dar eu dacă ma uit în pozele mele vechi nu ma plac. Acum sunt cea mai fericită. Am ajuns într-un punct care mă mulțumește și îmi aduce zâmbetul pe buze.", a mărturisit Luminița Anghel.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience