Cătălina Grama, sfaturi pentru persoanele trecute de 40 de ani. Cum vede Jojo viața, după câteva luni de la nuntă

Data actualizării: | Data publicării:

Jojo mărturisește lecția importantă care este învățată imediat după împlinirea vârstei de 40 de ani.

Cu ocazia unui interviu, Cătălina Grama, celebră actriță, a vorbit despre viața de după 40 de ani. Cu câteva luni în urmă s-a căsătorit cu cunoscutul actor Paul Ipate.

Ea transmite publicului concluziile unei discuții pe care a avut-o mai înainte de interviul în cauză: „Aseară vorbeam despre cât de valoroasă devine perioadă din viață după ce împlinești 40 de ani.”, notează Wowbiz.

Vezi și: „Nu mă uit. E treaba ei”. Motivul pentru care Paul Ipate nu urmărește serialul „Clanul”, în care joacă soția sa

Ea mărturisește că, la această vârstă, oricine ar simți un moment de revelație, în care ar face pe cineva să-și ierte trecutul, să nu mai țină cont de momentele care au reprezentat obstacole: „Pentru că se întâmplă un declic atunci sau imediat după și realizezi că foarte multe dintre lucrurile care te-au ținut pe loc până atunci nu mai contează.”

Artista este foarte respectată în domeniul ei de activitate, fiind foarte apreciată atât de colegii de breaslă, cât și de comunitatea solidă pe care a creat-o în jurul ei. După nunta pe care a avut-o cu Paul Ipate, în august, vedeta se simte mai împlinită ca niciodată, având foarte multe perspective profesionale în fața ei.

Ea continuă să-și susțină punctul de vedere, argumentând că, după acest prag de vârstă, ai începe să simți altfel fiecare experiență în parte: „Cumva începi să înțelegi adevărata valoare a vieții și prețuiești altfel fiecare experiența în parte.”

Până la urmă, actrița precizează motivul pentru care a ajuns la această concluzie, dezvăluind că propria experiență i-a arătat această lecție valoroasă:

„După ce am împlinit 40 de ani (acum am 42) am avut o revelație în adevăratul sens al cuvântului. Am realizat că viața e prea scurtă ca să mă poticnesc în tot felul de lucruri care nu au nicio importanță.”

Vezi și: Jojo, afectată de personajul pe care-l interpretează în Clanul: „Plec destul de zdruncinată”

Artista oferă și un sfat urmăritorilor ei, mai ales acelora care au trecut de 40 de ani. Pentru ea nu contează acum, la 42 de ani, opinia oamenilor exteriori vieții ei, susținând că viața aparține în totalitate persoanei care o trăiește:

„Contează doar să traiești frumos și să valorifici fiecare clipă în parte. Nu contează ce cred ceilați, ce spun ceilalți, viața asta e a ta și îți aparține. Și depinde doar de tine cum alegi să te bucuri mai departe de ea.

Să avem sănătate în primul rând și să învățăm și să înțelegem în fiecare zi cum putem trăi mai frumos în viețile noastre. Vă îmbrățișez!”, a scris Cătălina Grama pe rețelele sale de socializare.

Joacă în Clanul

Având o experiență profesională valoroasă în spate, Jojo face parte din producția serialului „Clanul”, de la Pro TV, acolo unde, mai mult ca sigur, face tot posibilul să ofere publicului momente unice pe micile ecrane.

Cu ocazia altui interviu, actrița a dezvăluit trăirile prin care trece datorită personajului pe care îl joacă, arătând în acest fel dedicarea pentru rolul său:

 „Când plec după o zi întreagă când am avut de stat în pielea Magdei ore întregi, am avut secvențe dramatice una după cealaltă, să știi că plec destul de zdruncinată.”, notează Ego.

Vezi și: Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit civil, într-un cadru de vis în Italia. Mireasa a purtat două rochii superbe



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel