Jojo, afectată de personajul pe care-l interpretează în Clanul: „Plec destul de zdruncinată”

Sursa foto: Cătălina Grama, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălina Grama, Instagram

Cătălina Grama a dezvăluit informații inedite cu privire la personajul pe care-l joacă în Clanul.

Cătălina Grama sau Jojo, după cum o cunoaște publicul larg, face parte din producția de succes „Clanul”, de pe Pro TV, care se pregătește pentru lansarea celui de-al treilea sezon cât mai curând. Fanii filmului o cunosc foarte bine pe Magda Udrea, personaj pe care soția lui Paul Ipate îl interpretează, aceasta fiind soția mafiotului. Așadar, misiunea actriței este una destul de dificilă și complexă, întrucât stilul de viață al Magdei este unul total diferite față de cel pe care îl are Jojo. Cu toate acestea, Cătălina Grama spune că a reușit întotdeauna să facă față provocărilor pe care le-a întâmpinat pe platourile de filmare, ba mai mult, vedeta chiar suferă odată cu personajul său.

“Eu nu cred în a juca un rol sau a interpreta un personaj. Sunt actriță de metodă și lucrez pe metodă. Îmi asum tot ceea ce fac pe platoul de filmare. E un fel de transformare, de devenire, de aceea și cursurile mele de actorie se numesc “becoming” pentru că le predau copiilor aceeași metodă. Când mă transform, devin personajul respectiv cu toate sentimentele lui, cu toate emoțiile lui, cu bune, cu rele, cu suferințe. Când plec după o zi întreagă când am avut de stat în pielea Magdei ore întregi, am avut secvențe dramatice una după cealaltă, să știi că plec destul de zdruncinată. Noi avem știința de a ne descărca! Sufăr pe bune, da! Îmi asum ceea ce se întâmplă în povestea ei, nu o privesc ca pe un șir de replici pe care trebuie să le spun, să le joc sau să le interpretez într-un anumit fel. Devin Magda imediat ce se spune: “Acțiune!”. Intru, cumva, în viața ei și în tot ceea ce presupune acest caracter.”, a spus Cătălina Grama, pentru ego.

Citeștr și: „Nu mă uit. E treaba ei”. Motivul pentru care Paul Ipate nu urmărește serialul „Clanul”, în care joacă soția sa

Nu are multe lucruri în comun cu personajul

Deși pe micile ecrane are o atitudine extrem de autoritară, dominantă, făcând parte din lista personajelor negative, în viața reală, Jojo spune că nu are foarte multe trăsături în comun cu Magda. Totuși, în situațiile de criză, actrița mărturisește că apelează uneori și la această latură mai puțin pozitivă pe care o deține.

“Sunt foarte calmă și blajină în viața de zi cu zi! De aici pot să îmi iau energia pentru un astfel de personaj! Tot bună o să fiu! (n.r. dacă o supără cineva). Fac foarte clar departajarea. Nu pot, nu e din mine! Pot să fiu așa atunci când îmi propun asta pe un platou de filmare, dar în viața de zi cu zi, nu! Sunt foarte tolerantă. Totuși, dacă se întâmplă ceva cu adevărat grav cred că iese ceva mai mult decât Magda de acolo! Dar prefer să fiu înțelegătoare și să merg mai departe!”, a continuat aceasta, potrivit sursei citate. 

VEZI și: Jojo a apelat la postul intermitent, pentru a se menține în formă. Ce beneficii a descoperit actrița, la 42 de ani: "Nu am slăbit, dar..."

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au cununat religios

Se pare că această perioadă este una fericită pentru actriță nu doar pe plan profesional, ci și pe plan personal, acolo unde aceasta a ajuns în fața altarului cu soțul ei cu care are o relație din 2014. Totul s-a desfășurat într-un cadru extrem de intim, doar cu apropiații, în Italia. 

„Și am zis da! Te iubesc Paul până la cer și după! Mulțumim familiei noastre minunate care ne-a fost alături și mai ales părinților noștri pentru iubire! Vă iubim.”, a scris Jojo pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 07 aug 2023, 13:18 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience