Cătălin Moroșanu, motivul pentru care vrea să mai apară în show-uri TV. Ce a pățit fostul luptător: „Nu vreau să mai trec prin momentele respective”

Cătălin Moroșanu, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Moroșanu, foto Instagram

Cătălin Moroșanu a dezvăluit motivul pentru care vrea să mai apară în show-uri TV.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fostul luptător a apărut în mai multe show-uri de televiziune. Cu toate astea, Cătălin Moroșanu a decis să nu mai apară în show-urile de televiziune.

Cătălin Moroșanu, motivul pentru care vrea să mai apară în show-uri TV

Cătălin Moroșanu a mărturisit că are nevoie de o pauză, deoarece vrea să se odihnească după toate show-urile grele la care a participat. Totodată, fostul luptător vrea să se focuseze pe cele două academii de arte marțiale pe care le deține. 

„Nu mai vreau să aud de Survivor, de nebunii de genul acesta! Multă lume mă întreabă: «Te mai duci?». Știți cum este chestia? Și în aceste emisiuni, ai nevoie de o pauză de imagine! Dacă apari în fiecare zi, la fiecare emisiune, se satură lumea de tine! E foarte importantă chestia asta, lumea nu înțelege! Mai răruț, că este mai drăguț! Dar una peste alta, au fost niște emisiuni foarte grele pentru mine și nu vreau să mai trec prin momentele respective, mai ales pentru că acum am și două academii de arte marțiale, am și o promoție, sunt în business! Mi-e cam greu să las totul și să stau 3 luni și jumătate, 4 luni, cât am stat ultima oară în Survivor! E foarte greu!”, a zis el.

Cătălin Moroșanu recunoaște că America Express a fost cea mai frumoasă experiență pentru el.

„America, Asia Express, nu contează, eu am fost în prima ediție cu fratele meu! Am fost cu Dorian Popa, când am fost în Vietnam! A fost foarte frumos, a fost o experiență deosebită, le recomand tuturor să se ducă acolo! Dacă ar fi să aleg între America Express și alte emisiuni, clar America Express! Acolo cunoști cultura, civilația, alte personaje, te bucuri de ceva nou! E foarte frumos acolo și foarte multe persoane publice din România mă întreabă dacă e fain acolo: «Du-te! Du-te, că este extraordinar!»”, a mai dezvăluit el.

Cătălin Moroșanu: „Nu sunt optuz să zic că nu fac anumite lucruri”

„A fost one time la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» și one time la «Survivor» cu Jador. Acum, sincer să fiu, nu am o voce excepțională, dar îmi place să încerc lucruri noi! Nu sunt optuz să zic că nu fac anumite lucruri! Dacă eram așa, nu ajungeam unde sunt în momentul de față! Orice lucru și orice propunere dacă mi se pare OK, o încerc! De ce nu? Viața mi se pare așa de scurtă! N-am voce ca să am carieră muzicală! Niciodată, nu! Cele două momente muzicale ale mele au fost niște experiențe. A fost foarte greu să înregistrez, nu este ușor! Fiecare cuvânt, fiecare silabă, fiecare tonalitate! Nu am început eu să cânt așa! Foarte greu a fost, nu e ușor!”, a mai explicat el pentru Ego.

Citește și: Faima l-a schimbat pe Cătălin Moroșanu: "Soția mea a suferit cel mai mult". Cum au reușit cei doi să-și salveze căsnicia

Cătălin Moroșanu: „Prima bătaie am luat-o de la o fată”. Luptătorul K1 a fost victima bulluing-ului în copilărie

Cătălin Moroșanu NU doarme în pat cu soția: Când sunt acasă mă simt ca un parazit

Cum se simte Jean Paler după ce a fost internat la Terapie Intensivă. Actorului i s-a făcut rău pe scenă: „Mă supără rău sănătatea”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 aug 2023, 08:20 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience