Cătălin Moroșanu NU doarme în pat cu soția: Când sunt acasă mă simt ca un parazit

Data publicării:
Cătălin Moroșanu și Georgiana, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Moroșanu și Georgiana, foto Instagram

Cătălin Moroșanu a devenit tătic pentru a doua oară în luna decembrie. Care este relația sportivului cu soția?

Cătălin Moroșanu este mai împlinit ca niciodată după ce a devenit tătic pentru a doua oară în luna decembrie. Sportivul a ținut totul secret, atât sarcina soției cât și momentul nașterii. Fiul luptătorului, Nicolas Patrick, s-a născut prematur, dar a recuperat rapid iar acum se află înafara oricărui pericol. 


Cătălin Moroșanu deține o academie în București și locuiește în Capitală două săptămâni pe lună, iar alte două merge în Iași pentru a sta cu familia. Acesta a dezvăluit că nu poate sta prea mult într-un singur loc deoarece este învățat să aibă mereu activitate. 

O să fie un băiat frumos


„Eu dorm noaptea, Georgiana nu doarme noaptea. I-am pus Nicolas Patrick, îl strigăm Patrick. Dorm într-o cameră separată. Se uită cu ochișorii la mine, e micuț.

O să fie un băiat frumos. Teo, eu toată viața am trăit cu frustrarea asta că nu sunt frumos, din cauza asta m-am și apucat de sport, că să-mi demonstrez mie în primul rând că sunt puternic, că sunt bun și chestia asta m-a urmărit mereu pe mine! Și eu n-aș vrea că Patrick să treacă prin ceea ce am trecut eu! Viața mi s-a schimbat foarte mult. Georgiana a rămas însărcinată după ce eu am venit din Dominicană.

Când sunt acasă mă simt ca un parazit

Stau două săptămâni acasă, în Iași, două săptămâni la București. Când sunt acasă mă simt că un parazit. Nu am ce face, înnebunesc. Eu sunt un om care mereu umblă. Nu i-am făcut băiță. Am încercat să schimb un scutec, dar nu m-a lăsat. Mi-a fost frică să îl iau în brațe”, a spus el la „Teo Show”, potrivit Kanal D.

Puneam fiecare câte un leu și luam o napolitană

 

Cătălin Moroșanu și soția lui sunt într-o relație de 20 ani, iar totul a fost dragoste la prima vedere. S-au cunoscut încă din perioada liceului, iar de atunci au fost de nedespărțit. 


„Făceam amândoi naveta cu trenul. În tren ne-am cunoscut. Eu urcam de la o stație, ea de la alta. Ne-am cunoscut, credeam că n-am nicio șansă. Eram la liceu. Mi-a plăcut foarte mult de ea.


N-aveam încredere în propriile mele forțe. Încetul cu încetul ne-am cunoscut. Puneam fiecare câte un leu și luam o napolitană. Tocmai pentru asta Georgiana este o femeie extraordinară. Am crescut împreună, ne-am educat unul pe altul, ne-am iertat unul pe altul. Chestia asta ne-a ajutat să rămânem împreună.


Ne-am căsătorit în 2012.


9 ani de casnicie si de relatie 19. Copilul ne-a unit foarte mult, iti da un sens in viata. In momentul in care am avut-o pe Natalis am devenit din ce in ce mai responsabil, mi s-au schimbat perceptiile”, a povestit Cătălin Moroșanu în podcastul lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel