Cătălin Moroșanu: „Prima bătaie am luat-o de la o fată”. Luptătorul K1 a fost victima bulluing-ului în copilărie

Data publicării:
Cătălin Moroșanu, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Moroșanu, foto Instagram

Cătălin Moroșanu a vorbit despre perioada copilăriei și despre momentele neplăcute prin care a trecut din cauza răutăților colegilor. 

Cătălin Moroşanu a ținut un discurs în fața elevilor unui  liceu din judeţul Buzău, în care a povestit că în copilărie a fost victima bullyingului şi că sportul i-a schimbat viaţa.

Luptătorul K1 a mers însoţit de preşedintele CJ Buzău Petre Emanoil Neagu şi de reprezentanţi ai IŞJ şi ai IPJ Buzău, în oraşul Pătârlagele din judeţul Buzău, unde le-a povestit elevilor de la Liceul ”Radu Vlădescu”  cum a reușit să-și transforme traumele în motivație pentru a reuși în viață. 


Acesta le-a dezvăluit tinerilor că a fost victima bullying-ului în copilărie și că majoritatea colegilor săi râdeau de el.  De asemenea, el a mărturisit că prima bătaie a luat-o de la o fată și că traumele la care l-au supus colegii săi l-au determinat să se apuce de sport. 

 

„Eram, mic, gras, roşcat şi cu pistrui şi toată lumea râdea de mine că sunt venit de la ţară. Prima bătaie pe care am luat-o, vă mărturisesc, poate o să râdeţi, dar am luat-o de la o fată. Atunci aveam un coleg care făcea rugby şi am văzut că era respectat. M-am apucat şi de rugby şi după un an de sport eram deja alt om. Ulterior, m-am apucat de kick-box şi întotdeauna mi-am propus ţeluri înalte. Nu visam eu să ajung la televizor, să ajung atât de cunoscut, însă îmi doream, pe plan sportiv să ajung în „Final16” şi asta era ţelul meu”, a spus Cătălin Moroşanu în faţa copiilor adunaţi în sala de festivităţi a Liceului „Radu Vlădescu”, potrivit ziaruldeiasi.ro

Cătălin Moroșanu: Dacă începi cu câţi bani câştigi, ai pierdut din start

Liceeni au fost curioși să afle câți bani câștigă luptătorul, însă răspunsul i-a surprins. 

”Uite, să ştii că eu nu cred că asta este un criteriu după care să vă ghidaţi în viaţă. Părerea mea este că, dacă începi cu câţi bani câştigi, ai pierdut din start. Eu zic hai întâi să ne orientăm prin a face ceea ce vă place şi apoi să faceţi bine acel lucru, iar dacă faceţi un lucru bine, atunci va veni şi acea satisfacţie financiară. Uite, să ştiţi că eu prima luptă la profesionişti, eram student la Iaşi  şi am luptat pe 100 de dolari. Vă daţi seama? Era un nimic dar am câştigat 100 de dolari şi îmi aduc aminte şi acum că am cumpărat două baxuri de bere din aia la pet, la sticle mari şi am făcut cinste în cămin”, a spus Moroşanu.

 

Cătălin Moroșanu a vrut să fie polițist

Mai mult, sportivul a mărturisit că în adolescenţă visa să se facă poliţist și că regretă că nu a pornit pe acel drum, considerând că acum este prea târziu. Reprezentantul IPJ prezent la întâlnirea cu elevii i-a transmis că nu este târziu şi că Serviciul de Acţiuni Speciale din Buzău ar avea nevoie de un om cu experienţa sa.

„Nu. Permiteţi-mi să vă contrazic, nu este niciodată târziu. Există acum procedura de încadrare din filieră externă iar un om cu pregătirea dumneavoastră ar fi mai mult decât binevenit în Serviciul de Acţiuni Speciale, la mascaţi, cum sunt cunoscuţi. Noi avem la Buzău câţiva sportivi care s-au retras din activitatea competiţională şi activează în acest serviciu”, a spus comisarul-şef Emilia Mihăilescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel