Cum se simte Jean Paler după ce a fost internat la Terapie Intensivă. Actorului i s-a făcut rău pe scenă: „Mă supără rău sănătatea”

Data publicării:
Jean Paler, Captură video YouTube
Descriere foto: Jean Paler, Captură video YouTube

Jean Paler a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce a ajuns de urgență la spital. 

În urmă cu câteva zile, Jean Paler a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol pe litoral. Actorul a fost internat la Terapie Intensivă, acolo unde a stat sub supravegherea atentă a medicilor.

„De 7, 8 zile mi-e foarte rău. Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc. Acum sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă. Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici.

Mai trebuie să stau internat până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată. Am și stenturi la inimă, după infarctul suferit în urmă cu mai mulți ani. Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața. Păcat că a trebuit să întrerup spectacolele de pe litoral. Mai aveam vreo șase, la teatrele de vară”, spunea Jean Paler, în rumă cu câteva zile, pentru playtech.ro . 

Cum se simte Jean Paler după ce a fost internat la Terapie Intensivă

Acum, îndrăgitul actor a dezvăluit care este starea sa de sănătate. Încă de pe patul de spital, Jean Paler a mărturisit că, în continuare starea lui de sănătate nu este una bună și va rămâne încă o săptămână sub supravegherea medicilor. Totodată, acesta a povestit că a ajuns pe patul de spital, după ce a făcut o criză cardiacă.

„Nu mă simt prea bine, mă supără rău sănătatea! Sunt de o săptămână internat la spital, în Constanța. Am făcut o criză cardiacă și iată că am ajuns unde am ajuns. Eu sunt aici la spital. Eram în turneu, după cum știți. Într-o zi efectiv mi s-a făcut rău, am făcut mai exact un puseu de tensiune, și am ajuns în situația asta. Din câte știu și săptămâna viitoare o să stau internat. Vedem ce spun și medicii, dar eu așa am înțeles.”, a mărturisit Jean Paler pentru click.ro.

Ce pensie are Jean Paler

Celebrul actor, cu peste 20 de ani de experiență în lumea teatrului și a filmului, are un venit lunar de doar 920 de lei. Acesta locuiește în Sinaia și vara merge în Constanța pentru a susține spectacole. 


„Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul”, a mai mărturisit Jean Paler, pentru impact.ro, în urmă cu ceva timp. 


Actorul are mari probleme cu inima, medicii i-au montat un defibrilator pentru a nu i se face rău. În 2012, artistul a suferit un infarct, iar acum are trei stenturi la inimă, care i-au salvat viața. 


„Inima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”, a adăugat Jean Paler. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel