„Anumite răni nu se șterg niciodată” Fuego, distrus de moartea tatălui său. Artistul și-a pierdut părintele în urmă cu câțiva ani

Data publicării:
Sursa foto: Fuego, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Fuego, instagram

Fuego a făcut dezvăluiri emoționante despre pierderea tatălui său. 

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, artistul ascunde o adevărată dramă. Acesta și-a pierdut cele mai dragi persoane din viața lui, tatăl și bunica. 

Fuego, distrus de moartea tatălui și a bunicii

Acesta a mărturisit că bunica lui este cea care l-a învățat ce înseamnă cu adevărat modestia. Totodată, Fuego are doar cuvinte de laudă la adresa celor doi. 

„ Bunica mea, scumpa mea bunică, mi-a zis că modestia înseamnă să știi cum să te porți cu fiecare om, să nu-l tratezi diferit, să nu ai impresia că ești superior cuiva și, mai ales, să știi că niciodată nu ai realizat suficient și

mai ai mult de muncă. Și sunt un om modest! Ai mei m-au învățat că, atunci când îmi dau cuvântul, orice ar fi, orice problemă aș avea, oricât ar părea că universul se frânge, trebuie să-l respect, să-l onorez și să fac în așa fel încât oamenii care și-au pus speranțe în mine să nu fie dezamăgiți”, a povestit interpretul pentru Viva.

Fuego: „Anumite răni nu se șterg niciodată”

Artistul îi duce dorul tatălui său. Artistul recunoaște că tânjește după momentele în care stătea alături de părintele său și povesteau tot felul de lucruri. 

„ Am o multitudine de amintiri cu el. Nu voi uita niciodată serile pe care le petreceam împreună și povesteam, și mă uimea cu toate cunoștințele sale. Nu voi uita vacanțele în care i-am dus pe ai mei. Nu voi uita privirea și sfaturile lui! Nu am cum să-l uit deloc! Anumite răni nu se șterg niciodată. Viața merge mai departe, dar imaginea lor e impregnată acolo în sufletul meu! Iar eu sunt eu, cel de azi, și datorită lor”, a mai declarat acesta.

Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale. Acesta a recunoscut că cea care i-a dat viață este un exemplu și o eroină pentru el. Totodată, Fuego a subliniat faptul că părinții săi l-au susținut în tot ceea ce a vrut să facă și datorită lor este omul de astăzi. 

„ Mama a fost mai aproape. Mama mea, Eugenia, este, fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Oricum ambii m-au susținut necondiționat, mi-au deschis porți, au avut grijă de mine și cred din suflet că le-am împlinit așteptările! Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericire și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință”, a spus artistul pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Boala care i-a ucis tatăl lui Fuego: „A murit de foarte tânăr. Așa, peste noapte”. Teama cu care trăiește artistul

Lidia Buble, mărturisiri cutremurătoare: „Eu știam că mi-am omorât sora. Nu mai respira, doctorii nu i-au dat nicio șansă”

”Niciodată nu am promovat frumusețea trucată”. Anda Adam a răbufnit, după ce a fost acuzată că își editează fotografiile

Cătălin Măruță, pe masa de operație: „Îmi e frică de tot”. Problema de sănătate cu care trăiește de câteva luni

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel