Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România

Data actualizării: | Data publicării:

Fetița din imagine este astăzi una dintre cele mai îndrăgite cântărețe, dar și prezentatoare TV din țara noastră.

S-a născut la data de 23 Iulie 1982 în Vaslui.  În ceea ce privește studiile, aceasta are doar studii liceale, absolvind liceul ’’Sfânta Maria” din orașul natal, însă acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru fetița din imagine de a își îndeplini visul și de a avea o carieră de succes, potrivit Wikipedia. 

Primul pas pe care aceasta l-a făcut în carieră a fost participarea în anul 2004 la concursul ‘’Star Factory’’ în urma căruia a devenit cunoscută și iubită de publicul larg. La scurt timp fetița din imagine a făcut parte din formația Wassabi, moment important în cariera muzicală a acesteia. Bucurându-se de succesul său și de popularitatea pe care o avea în rândul publicului, fetița din imagine a decis ca după doar trei ani să se retragă din formație și să urmeze o carieră solo, notează sursa citată.

În anul 2009 fetița din imagine a participat la selecția națională pentru Eurovision cu piesa ''Come Along’’ interpretată alături de solistul Sonny Flame în urma căruia s-a clasat pe poziția a 7-a.

De asemenea, de-a lungul timpului fetița din imagine a devenit cunoscută pentru melodiile sale, precum: ‘’Hot Spot’’, ‘’My Passion’’, "Dacă dragostea", "Loc de 2", "Depedența". Totodată, melodiile sale s-au clasat printre primele poziții în clasamentele radiourilor din țara noastră, dar și pe YouTube.

Recunoscută pentru vocea și carisma sa, fetiței din imagine i s-au oferit numeroase oportunități, precum sanșa de a semna cu case de discuri cunoscute în România, cât și șansa de a dubla un personaj animat, Dorothy, din filmul ’’Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy’’, conform Wikipedia. 

Pe lângă cariera muzicală, fetița din imagine s-a făcut remarcată și în televiziune. Astfel, aceasta a făcut parte din juriul emisiunii concurs ‘’Next Star’’, iar ulterior a devenit prezentatoarea emisiunii ‘’Vorbește lumea’’.

După cum probabil v-ați dat seama deja, fetița din imagine este Lora!

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este una dintre cele mai apreciate cântărețe și prezentatoare TV de către publicul atât din țara noastră, cât și la nivel international.

Pe lângă cariera de succes de care se bucură în prezent, Lora este implinită și pe plan sentimental, aceasta trăind o frumoasă poveste de iubire cu Ionuț Ghenu.

Invitată în cadrul unui podcast, Lora a făcut dezvăluiri inedite despre începutul relației sale cu Ionuț Ghenu care la vremea respectivă era tour managerul acesteia.

‘’N-a fost nimic la prima vedere. A urmat o perioadă în care nu prea ne-am înțeles, pentru că eu sunt și mult mai autoritară așa când mă grăbesc și nu prea aveam răbdare cu el. Era un angajat care tocmai lua contact cu lumea asta. Eu am lucrat doar cu oameni profesioniști în domeniu, cu ștate vechi în domeniul acesta și nu mi-am dat seama de ce se poate lovi cineva și să nu își dea seama singur cum ar trebui să fie și Ionuț nefiind sigur pe niște chestii punea întrebări, ceea ce e foarte sănătos (...) Am început să ne împrietenim după ce nu ne-am suportat și a vrut să-și dea demisia de câteva ori, de vreo două ori. Am avut o discuție cu el și i-am explicat că nu stau foarte bine în perioada asta la capitolul răbdare și despre ce se mai întâmplă în viața mea,‘’ a mărturisit Lora în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță.

 

Lora: ‘’Ne-am împrietenit într-un an foarte nasol’’

De asemenea, cântăreața a precizat că s-a cunoscut cu actualul său iubit într-un moment în care amândoi traversau o perioadă dificilă.

’’Ne-am împrietenit într-un an foarte nasol, aveam două emisiuni TV și am avut 130 și ceva de concerte, în anul 2014. (...) Problemele din viață fiecăruia personală ne-au făcut să vorbim, era un fel de terapie de grup. Aveam o comunitate faină pe drum și ne-am împrietenit foarte tare. M-am apropiat și cu fetele, cu dansatoarele mele și am început să ne deschidem toți și am început să ne împrietenim. În momentul în care ești prieten cu acel om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era’’, a declarat Lora. 

În prezent Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 7 ani, alături de Ionuț Ghenu.  Cei doi se bucură de relația solidă, bazată pe încredere pe care au construit-o de-a lungul timpului, iar în ciuda perioadelor dificile prin care a trecut în 2014 în urma divorțului de umoristul Dan Badea, vedeta a decis ca anul acesta să fie din nou condusă spre altar.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel