Cătălin Măruță, anunț neașteptat despre un podcast. Motivul pentru care nu l-a publicat niciodată: „Îl trecem la lucruri îngropate”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Măruță, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Măruță, Instagram

Cătălin Măruță a povestit anumite detalii neștiute cu privire la podcastul pe care îș realizează pe Youtube.

Cătălin Măruță se bucură de un real succes atât pe micile ecrane, cât și în mediul online, unde realizează unul dintre cele mai vizionate podcasturi de pe Youtube. Partenerul de viață al Andrei este extrem de mândru de faptul că „Acasă la Măruță” este urmărit de fiecare dată într-un număr mare de oameni, lucru care l-a propulsat, de foarte multe ori, în diferite locuri ale trendingului realizat pe Youtube.

„Ultimul a fost ajuns până pe locul cinci, dar de-a lungul timpului cred că avem podcastul „Acasă la Măruță” de un an și aproape jumătate, dacă nu mă înșel, și am avut podcasturi care s-au clasat pe locul întâi, locul doi, locul trei, locul patru, locul cinci și celelalte locuri în trending.

Așa că am ocupat cam fiecare poziție din trendingul Youtube-ului românesc și mă bucură foarte tare. Asta înseamnă că oamenii care ne urmăresc rezonează cu ceea ce facem la noi acolo și cred că asta contează!”, a declarat Cătălin Măruță, potrivit cancan.

VEZI și: Cătălin Măruță, pe masa de operație. Cu ce problemă de sănătate se confruntă prezentatorul TV: „Am și vorbit cu doctorul, e...”

 

Cum se desfășoară un podcast realizat de prezentator

Mai mult, Cătălin Măruță a dezvăluit și cum se desfășoară un episod normal din cadrul podcastului realizat de el. Prima dată, realizatorul TV încearcă să creeze o legătură familială cu invitații săi, pe care încearcă, pe cât posibil, să-i facă să se simtă cu adevărat „acasă”. După ce s-a legat chimia, totul vine de la sine, susține Cătălin Măruță, care îi determină de fiecare dată pe invitații săi să se „dezbrace” de secrete. 

„Stai la masa de podcast, bei un pahar de vin cu omul de lângă tine și te simți cu el ca la o discuție între prieteni. Și dacă se realizează chimia aia, n-ai cum să nu vorbești, n-ai cum să nu fii pe aceeași lungime de undă. Și atunci pare totul foarte firesc!”, a continuat acesta. 

VEZI și: Cum arăta Andra la începutul carierei. Dan Negru a scos de la arhivă o fotografie rară cu artista / FOTO

 

„Îl trecem la lucruri îngropate acolo în sertar și n-are rost să fie difuzat!”

Și, tocmai din cauza faptului că podcasturile sunt, de cele mai multe ori, spontane, a existat un episod pe care Cătălin Măruță a preferat să-l țină departe de ochii publicului său. Acesta s-a pus la masă, ca de obicei, cu invitatul său, care a scos la iveală anumite detalii și informații, care nu l-ar fi pus într-o lumină prea bună, susține prezentatorul.

„Dacă tot e să fim sinceri și corecți, la noi podcasturile funcționează în felul următor, te-ai așezat la masă, ceea ce se întâmplă până la final în proporție de 99% rămâne la fel. 1% înseamnă micile, dacă cineva se duce la baie sau se întâmplă ceva, pierderi de timp. Dar da, e un podcast pe care nu l-am difuzat. 

Nu pot să îți zic, e un băiat extraordinar, un prieten foarte bun, dar sunt convins că acel podcast nu l-ar fi pus în adevărata lui lumină ca lumea să-l cunoască așa cum e el de fapt. Și atunci am zis «Ok, e un podcast pe care îl trecem la lucruri îngropate acolo în sertar și n-are rost să fie difuzat!”, a mai spus el, potrivit sursei citate. 

Eva Măruță, atac dur la adresa tatălui ei, după ce acesta a complimentat-o pe Denise Rifai: „Taci din gură” / VIDEOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel