Cătălin Măruță, pe masa de operație. Cu ce problemă de sănătate se confruntă prezentatorul TV: „Am și vorbit cu doctorul, e...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Măruță, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Măruță, instagram

Cătălin Măruță urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale la picior. 

Cătălin Măruță a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Prezentatorul urmează să fie operat la picior, după ce a suferit o ruptură de ligamente în timpul unei vacanțe la mare. 

Cătălin Măruță trebuie să se opereze la picior

Prezentatorul TV a mărturisit că va face operația în România și că a vorbit deja cu medicul chirurg.

„Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal, numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte, pe care, de obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

În vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă, m-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez ceea ce va fi foarte distractiv. Aici, în România, 100% o să fac operația. Am și vorbit cu doctorul, e totul pregătit. Timp să am ca să mă duc să fac', a susținut Cătălin Măruță, potrivit ego.ro.

Cătălin Măruță, sfătuit să meargă la un șaman pentru a rezolva problema la picior cu care se confruntă

Colegii lui Cătălin Măruță s-au gândit să-i facă o farsă, chiar în ziua în care  emisiunea „La Măruță' a împlinit 15 ani de difuzare. 

„Măi, nene, s-a întâmplat! Efectiv după 15 ani mi-au făcut super farsă colegii mei. Știi ce e mai prost? Nicio secundă nu m-am prins și mi-am dat seama ce înseamnă când ai o problemă de sănătate și vrea cineva să-ți spună că îți găsește rezolvarea. Uiți că poate să fie vreo cameră să te filmeze.

Când m-am dus, primul lucru i-am zis, că mai fusesem la o grămadă de ortopezi, dacă să rămân în chiloți. El mi-a zis să nu. Atunci mi-am zis și eu că cine știe cum o privi el să vadă genunchiul. Până în India nu mă duceam, asta garantez, dar îmi era foarte mare rușine de doctor.

A venit omul din America, cine știe ce probleme are și omul ăsta sau cum privește el medicina asta alternativă și îmi era rușine de el ca să îi spun prietenului meu, doctorul Gican, dacă a luat-o razna, unde l-au găsit pe nebunul ăla, cum să mă duc așa. Nu găseam momentul. Oricum, extraordinar, m-au păcălit. Nicio secundă n-am bănuit!', a povestit acesta, potrivit sursei citate.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel