Cum arăta Andra la începutul carierei. Dan Negru a scos de la arhivă o fotografie rară cu artista / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D, Andra, Instagram
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D, Andra, Instagram

Dan Negru și-a surprins fanii cu o fotografie, pe rețelele de socializare, în care apare alături de Andra. 

Dan Negru dezbate în fiecare zi pe conturile sale personale de pe rețelele de socializare diferite subiecte importante și extrem de actuale sau, uneori, își mai surprinde fanii cu fotografii vechi, în care apare alături de alte celebrități cunoscute din România. De data aceasta, prezentatorul a ales să distribuie în mediul online o poză cu Andra, în care amândoi erau vizibil foarte tineri. Mai mult, artista nu arăta deloc ca astăzi, fiind roșcată, așa cum fanii nu au mai văzut-o de mult timp. 

„Încă una din preistorie Fetița știu că e Andra dar nu-l recunosc pe puștiul de lângă ea.Dacă timpul ar avea frunze, ce toamnă.”, a scris Dan Negru, în dreptul fotografiei. 

Dan Negru, fotografie de colecție cu Ștefan Bănică. Cum arătau în urmă cu 22 de ani / FOTO

Andra a visat din copilărie să urmeze această carieră

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Vedeta este extrem de dedicată domeniul pe care îl practică cu atât de mult drag, și datorită faptului că și-a dorit încă din copilărie să urmeze acest drum. Familia a susținut-o în acest proces și, astfel, a reușit să se lanseze în muzică de la o vârstă foarte fragedă. 

"Cred că am ştiut dintotdeauna că vreau şi pot să cânt. Părinţii au observat devreme înclinaţia mea către muzică şi m-au încurajat să-mi urmez visul. Familia mi-a fost alături în fiecare pas de-a lungul carierei şi asta m-a ajutat. M-am lansat în muzică la 14 ani", mărturiseşte artista pe site-ul ei oficial, https://andra.ro/.

Fiecare album a însemnat ceva pentru artistă și a reprezentat-o în totalitate, după cum declara chiar ea, în urmă cu ceva timp. 

"Fiecare dintre ele este născut într-un moment anume şi fiecare însumează trăirile mele personale şi artistice din acea perioadă. Toate mă reprezintă în egală măsură şi cred că, puse cap la cap, m-au format şi mă formează în continuare ca artist. Cel mai mult îmi umple sufletul albumul 'De la frate la soră' - cel mai bine vândut material muzical de gen din România. Am cântat alături de fratele meu, Săndel, şi, datorită recordului de vânzări, am primit Discul de Platină şi de Diamant", scrie artista pe site-ul deja menționat.

Eva Măruță, atac dur la adresa tatălui ei, după ce acesta a complimentat-o pe Denise Rifai: „Taci din gură” / VIDEO

Andra este căsătorită cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, bucurându-se de o familie admirată chiar și în rândul vedetelor.

Cei doi sunt împreună deja de 16 ani, iar de 14 formează oficial o familie.  Întrebată cum au făcut față momentelor dificile din cuplu, Andra a dezvăluit faptul că au avut mai multe momente frumoase în relație și că obișnuiesc să-și declare iubirea des, prin lucruri mărunte. 

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos.

Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da”. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a declarat Andra pentru viva



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel