Cătălin Botezatu, surprins alături de Raluca Bădulescu. Cei doi au luat cina împreună/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Botezatu s-a pozat alături de Raluca Bădulescu.

Cătălin Botezatu și-a surprins fanii prin ultima sa postare, în care apare la brațul a două femei foarte cunocute din showbiz-ul românesc. Celebrul designer, însoțit de partenerele sale, se află în una dintre cele mai de lux locații din Capitală, unde urmează să ia cina cu acestea. Cele două fete nu sunt nimeni altele decât Irisha și Raluca Bădulescu, care s-a despărțit recent de soțul ei, cei doi având împreună 13 ani de căsnicie. Acum, jurata de la Bravo, ai stil! pare că a trecut peste orice suferință și se bucură de compania lui Cătălin Botezatu. 

În timp ce Irisha a ales să se îmbrace cu un top sexy și o pereche de pantaloni scurți, Raluca Bădulescu a optat pentru o salopetă scurtă din animal print și niște cizme pe măsură, aceasta obișnuind publicul prin aparițiile ei excentrice.

"Cină privată cu cele mai frumoase fete.", a fost descrierea pusă de Cătălin Botezatu fotografiei.

Raluca Bădulescu, în lacrimi după despărțirea de soțul ei: ”S-a întâmplat. Sunt atâția ani”

Motivul pentur care Cătălin Botezatu nu are o iubită

Ajuns la vârsta de 55 de ani, Cătălin Botezatu este, în continuare, unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. Cu toate acestea, desingerul nu se arată a fi deloc norocos pe plan sentimental, pentru că nu este într-o relație. Principalul motiv invocat de acesta este munca, care nu îi permite acest lucru. Totuși, ușa rămâne deschisă, spune el.

„Sunt săgetător convins, asta e, sunt de-ăsta care se îndrăgostește, pune pasiune, se desparte, o ia de la capăt. Iubesc mult, femeii care stă lângă mine îi acord toată atenția atunci când sunt cu ea, dar pe urmă… Aș fi ipocrit să spun că nu rămân niște nostalgii. Acum, am așa o nostalgie… Despre toate marile iubiri, că sunt câteva mari iubiri în viața mea, vorbesc acum cu plăcere, am rămas prieteni și cam atât. (…) N-am nicio relație, n-am timp de relații, dar, da, ușa este deschisă, aviz tuturor!”, a mărturisit el, potrivit fanatik.

Cum ar trebui să fie iubita lui Cătălin Botezatu

„Aș fi ipocrit să spun că nu trebuie să fie frumoasă. Îmi mai spun anumite doamne: „Tu trebuie să-ți iei pe cineva așa de seama ta!”. Aoleu, pe bune?! Ce să fac?! Am înnebunit la cap… Sau îmi mai spun: „Trebuie să iei o fată de la țară!”, dar am luat și am făcut-o prințesă și s-a dus. Lumea știi ce nu înțelege, pe orice fată pe care o iei de la țară, frumoasă, o fată normală, o iei, o cizelezi, o cosmetizezi și stând lângă Botezatu devine divă. Nu de Bianca (n.r. Bianca Drăgușanu) e vorba, Bianca a fost Bianca, Bianca e unicat. Jur și eu o susțin și e cea mai tare din punctul meu de vedere. Îmi iau acum hate, asta este!”, a mai spus el.

Cătălin Botezatu, legătură neștiută cu Nuțu Cămătaru. Dezvăluirile făcute de celebrul designer: „În mafia modei sunt numărul 1”

„Eu știu că anumite femei vin pentru bani”

De asemenea, Cătălin Botezatu este conștient de faptul că anumite femei vin în viața lui doar pentru interesele materiale. Designerul spune că le oferă anumite avantaje, dar niciodată bani.

„Nu poți să iei nici de-asta mică pentru că o pregătești pentru altul, o ia altul de bună, făcută, aranjată, cosmetizată și cu Birkin-urile pe mână de la mine. Sau dacă iei una de-asta „babă” cum zic eu, bune de altfel, bune pentru că astea deja au experiență, știu ce să vorbești cu ele, gustă totul, nu ca astea mici care te întreabă când le duci într-o țară: „Dar în ce țară suntem sau cine a fost ăla?!”, lasă-mă în pace! Și eu știu că sunt un vânat. Și eu știu că anumite femei vin pentru bani, dar eu nu le dau. Dau cadouri, excursii, dar nu dau bani. N-am ajuns încă… Sunt sigur că vine o vreme să plătești, dar nu dau bani. Am dat la pufuri în Germania, aia e altceva, aia e băiețește, dar acolo e de distracție, n-ai cum să nu plătești la puf că e intrarea… Am fost în mai multe pufuri, în toată lumea”, a mai spus acesta.

Roxana Dobre, părere sinceră despre Cătălin Botezatu. Iulia Albu a rămas surprinsă: ”Mă simt aiurea eu să...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel