Cătălin Botezatu, legătură neștiută cu Nuțu Cămătaru. Dezvăluirile făcute de celebrul designer: „În mafia modei sunt numărul 1”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu și Nuțu Cămătaru, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu și Nuțu Cămătaru, instagram/ colaj foto

Cătălin Botezatu a dezvăluit care este legătura dintre el și Nuțu Cămătaru. 

Cătălin Botezatu a vorbit despre legătura dintre el și Nuțu Cămătaru, după ce în urmă cu an, numele celebrului designer a fost implicat într-un scandal. Mai exact, în perioada pandemiei de coronavirus, când testarea elevilor era obligatorie, statul român a organizat o licitație pentru a alege firmele care vor asigura distribuirea acestora. Cele două firme alese au fost deținute de ginerele lui Sile Cămătaru, respectiv de Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu spune că nu a fost implicat în săvârșirea obligațiilor contractuale.

Cum a ajuns Cătălin Botezatu să colaboreze cu Nuțu Cămătaru

Cătălin Botezatu a declarat că nu l-a deranjat asocierea cu Nuțu Cămătaru și că îl respectă ca om, indiferent de cum îl percepe lumea din jur.

„Îl cunosc pe Nuțu Cămătaru, îl respect. S-a înțeles total greșit. Oamenii nu înțeleg. Eu îl cunosc pe Nuțu Cămătaru, îl respect indiferent de ce spun oamenii,  fiecare om care face ceva în viață își asumă. A fost o chestie totală eronată ca informație, vis-a-vis de niște contracte pe care anumite firme de-ale noastre le-au derulat, în care eu nu am niciun fel de implicare.

Da, există un holding, dar tot ce am derulat noi, a fost la vedere și este în continuare la vedere. N-a avut nicio legătură cu el, cu vreuna din firmele lui, nu a avut nicio chestie tangențială. Că ziarele au pus două numere sonore alăturate ca să dea wow, asta e iară pentru a face deliciul presei sau pentru a da naștere unor bârfe gratuite, dar nu avem nicio legătură în acele business-uri.

Nici măcar nu știu dacă domnul Nuțu Cămătaru și-a dus la bun sfârșit, sau firma, sau apropiat, că eu cred că nici nu a făcut el, a dus la bun sfârșit aceste afaceri. Astea sunt niște tâmpenii mai mari ca oricine, care au fost demontate la vremea respectivă secundă cu secundă și punându-se la dispoziție dovezi care i-au dărâmat pe toți.

Ca să vândă subiectul și pe urmă să se propage așa în undă, în cascadă, l-au băgat pe Botezatu, a făcut Botezatu și nu știu câte zeci de milioane și l-au băgat și pe Nuțu Cămătaru ca să zică: „Interlopul, interlopii, mafioții!'.

Nu sunt mafiot, sunt mafiot în sensul ăla bun și dacă m-ați alăturat și m-ați comparat cu Nuțu Cămătaru care e un om puternic, da, mă onorează și asta… Ce are Nuțu Cămătaru?! E om nemaipomenit! Și lui cred că i-am pus de-a lungul timpului multe chestii. O fi făcut omul ce o fi făcut, dar nu e chiar așa”, a declaat Cătălin Botezatu, pentru Fanatik.

Cătălin Botezatu:„ În mafia modei sunt numărul unu”

„Nu! Totuși, interlopul e interlop! Poți să spui oligarh, da… Un om care are bani, un milionar sau care are un statut social, financiar, mai bun decât ceilalți, da, este un om bogat și nu e nicio rușine. Țara asta ar trebui să fie condusă de oameni bogați, pentru că dacă am avea o conducere și-n Senat, și-n Parlament, numai cu oameni bogați, n-ar mai fi nimeni tentat să fure, toată lumea ar face ceva pentru țară. O țară cu oameni bogați este o țară bogată (...).

Nu mă consider un interlop… Da, pot fi considerat un mafiot, da! Am relații, da, pot să fiu… În mafia modei sunt numărul unu, trăiesc într-o junglă în care sunt leul și mușc primul ca să nu mă muște nimeni nici măcar de călcâi.

Ce spune lumea nici măcar nu mă interesează! Eu știu cum sunt, eu știu ce fac, eu știu ce fac pentru societate, știu că n-am făcut rău nimănui, am făcut bine, am salvat vieți la propriu, am făcut case la propriu pentru oameni, las ceva în urma mea, mă lumea cunoaște în țară și peste hotare pentru minunatele mele evenimente.

Nu prea ai ce să-mi reproșezi… Eu mi-am sacrificat viața. Dă-mi un om, cel puțin din lumea fashion-ului, care și-a sacrificat viața personală, sănătatea, tot,  familia, pentru carieră… Nu mănânc cu zece guri, n-am zece neveste, n-am o sută de copii”, a mai spus el, pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel