Roxana Dobre, părere sinceră despre Cătălin Botezatu. Iulia Albu a rămas surprinsă: ”Mă simt aiurea eu să...”

Data publicării:
Sursa foto: Roxana Dobre și Cătălin Botezatu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Dobre și Cătălin Botezatu, instagram/ colaj foto

Roxana, actuala soție a lui Florin Salam, i-a comentat ținuta lui Cătălin Botezatu. Vedeta și-a exprimat părerea sinceră despre celebrul designer.

Roxana Dobre a fost invitată în cadrul emisiunii Poliția Modei, acolo unde a comentat ținutele vedetelor din România, alături de Iulia Albu. Fără vreo reținere, vedeta și-a exprimat punctul de vedere vizavi de ținutele purtate de Cătălin Botezatu.

Roxana Dobre, despre Cătălin Botezatu

Soția lui Florin Salam a mărturisit că stilul vestimentar aborat de celebrul designer nu este tocmai pe gustul său, însă a recunoscut că nu este în măsură să își dea cu părerea. Cu toate astea, Roxana Dobre  a precizat că ținuta aleasă de Cătălin Botezatu nu se potrivește cu evenimentul la care era prezent. 

”Da, ce să zic, pentru evenimentul în sine, la care ne-am uitat mai devreme, mi se pare too much, mă simt și așa, aiurea, eu, să îl judec pe el, la stilul lui de vestimentație. Mi se pare mult prea mult pentru evenimentul respectiv, ținuta pe care o poartă Cătălin aș fi văzut-o o ținută de seară, la un alt eveniment, dar nu la care a fost el. E stilul lui, ce să zic, o dată too much, o dată sport, el e așa, între”, a spus Roxana Dobre la Poliția Modei.

Nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre nu este recunoscută de biserică

Florin Salam și Roxana Dobre au decis să-și unească destinele după 8 ani de relație, într-un cadru de vis, la malul mării. Cei doi au pus la punct toate detaliile până la ultimul amănunt, iar evenimentul a fost subiect de discuție pentru întreaga Românie. Totuși, celebra nuntă a fost umbrită de o veste nu tocmai plăcută. Potrivit Fanatik, Înalt Prea Sfințitul Teodosie a explicat faptul că Biserica Ortodoxă nu recunoaște căsătoria dintre cei doi, din două motive. În primul rând, cununia a avut loc într-o zi de post, miercuri, iar rânduielile bisericești interzic acest lucru. 

Cu toate acestea, vestea și mai șocantă primită de cei doi a venit după aceasta. Un reprezentat al bisericii a dezvăluit faptul că cei doi au fost cununați religios de către un preot care a fost eliminat de BOR din această meserie și care și-ar fi construit singur un lăcaș sfânt. 

Florin Salam și Roxana Dobre, cununați în zi de post și la o biserică pirat

„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la o biserică pirat. Este vorba despre un domn care a fost preot la noi la Parohia Topraisari în Arhiepiscopia noastră și a fost caterisit pentru motive disciplinare, iar el continuă să se dea preot și oficiază slujbe ca un fel de teatru religios.

E un fel de piraterie în Biserica Ortodoxă, tot ce nu se poate face în Biserica Ortodoxă se trezește domnul respectiv că se poate. 

Ce face el nu face parte din niciun cult recunoscut. Așa-zisa slujbă nu are valoare canonică și spirituală”, a explicat preotul Eugen Tănăsescu, potrivit sursei citate.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel