Cătălin Botezatu nu a renunțat la muza lui. Cu cine s-au întâlnit cei doi la masă, în Paris

Data publicării:

Cătălin Botezatu nu a renunțat la Alexandra Doicescu. Cum arată cei doi în „orașul iubirii”.

Cătălin Botezatu s-a afișat din nou cu muza lui de 25 de ani, Alexandra Doicescu. Tânăra abia ce ar fi dat licența, în cadrul Facultății de Medicină, din Constanța, iar acum, potrivit declarațiilor ei din trecut, s-ar pregăti să devină medic.

Vezi și: Cătălin Botezatu este încurcat de „tinerii care vin și nu fac nimic”. Gustul amar lăsat de cei ce vin la practică

Cu toate că publicul a crezut că relația dintre cei doi încetase, Cătălin a surprins pe toată lumea cu apariția șoc, cu ocazia unui eveniment, la Paris. Este surprinzător pentru că deisgnerul a mai spus, recent, că este îndrăgostit, dar „nu are timp pentru dragostea sa”, neștiindu-se dacă era o referire la fosta studentă de la Medicină. 

Cu ocazia „vacanței” de la Paris, Cătălin Botezatu sugerează că, de fapt, despre ea ar fi fost vorba în tot acest timp. Ba mai mult, designerul s-a simțit foarte bine în cadrul evenimentului, alături de tânără.

„Sunt numai pe drumuri, fac un adevărat tur de forță. Am stat 3 zile la Paris, apoi am dat o fugă pentru 13 ore în România, unde am avut o prezentare la Palatul Ghica. M-am întors apoi noaptea pe avion, căci azi avem shooting pe străzile romantice ale Parisului. E destul de greu, pentru că aici dai de turiști la tot pasul și e greu să închiriezi un loc unde să pozezi.

La Fashion Week, te trezești dimneața pe la 6-7, și mai termini seara, după ora 22. Toate evenimentele pe care le-am făcut aici sunt legate evident de Fashion Week, sunt în catalog.

Vezi și: Câți copiii are, de fapt, Cătălin Botezatu. Designerul nu vorbește niciodată despre ei: „Nu mă simt tată, din păcate”

În același hotel cu noi stau staruri precum: Jason Statham, Kris Jenner, Pharrell era și el aseară la restaurant cu Tyga. Săptămâna Modei de la Paris s-a transformat, de altfel, în ultima vreme, într-un fel de Hollywood, pentru că sunt toate starurile de peste Ocean prezente aici”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Click!

De asemenea, cei doi s-au cunoscut la Festivalul Untold, acolo unde au pozat pentru prima dată împreună pentru public. De atunci și până acum, evenimentul de la Paris este cel de-al doilea în care sunt afișați împreună.

„Aseară la restaurantul unde am fost să servim cina, am fost surprinsă să-l văd pe David Beckham, cu toată familia. Era acolo și Tyga. Era o petrecere organizată pe terasă de familia Beckham, în cinstea Nicolei Peltz, căci era ziua ei.

Și în hotel m-am întâlnit cu foarte multe celebrități de la Kris Jenner, la jurnalista de la Vogue, Ana Winthour. E o nebunie aici, la Fashion Week de la Paris. Nu am avut timp să închidem un ochi, nici eu, nici Cătălin”, a povestit Alexandra, pentru sursa menționată.

Cu ocazia altui eveniment de modă, de la Veneția, Cătălin Botezatu a mers singur, după cum chiar el a admis:

“Da, sunt îndrăgostit, dar nu am timp! La o femeie nu contează foarte mult ambalajul, pentru că e perisabil, dar să îi placă să călătorească și să aibă simțul umorului, așa o văd pe femeia de lângă mine! (...) Absolut singur plec la Veneția, dar am acolo foarte mulți oameni din staff-ul organizatorilor, Grace, pe care o iubesc, nu am timp nici să dorm, deși stau într-un hotel superb poate mă întâlnesc cu Carla Bruni! ”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit Ciao.

Vezi și: Cătălin Botezatu nu are timp de „iubirea” lui. Criteriile pe care trebuie să le îndeplinească muza designerului, studenta la Medicină



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel