Câți copiii are, de fapt, Cătălin Botezatu. Designerul nu vorbește niciodată despre ei: „Nu mă simt tată, din păcate”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Ilinca Vandici

Cătălin Botezatu a avut discuții cu fiii săi, iar lecția oferită de designer le-a făcut o imagine despre „jungla” vieții.

Cătălin Botezatu este cel mai popular designer român, iar lucrările acestuia fac deseori înconjurul Europei. Deși este cunoscut și ca cel mai dedicat burlac, s-a speculat în ultima vreme că ar fi împreună cu o studentă la Medicină, de 25 de ani, pe numele său Alexandra Doicescu, din Constanța. Cu toate acestea, cei doi nu s-au mai afișat împreună de câteva săptămâni, mai ales că vedeta s-a deplasat la Veneția singur, cu ocazia unui eveniment internațional în modă.

Și-a educat copiii, dar nu din postura de tată

În cadrul podcastului cu Ilinca Vandici, designerului i s-a pus problema rolului de tată, dacă se consideră împlinit din această perspectivă. Răspunsul acestuia a fost foarte interesant deoarece, deși are mai muți copii care nu sunt în spațiul public, Cătălin Botezatu nu se consideră tată și spune că nu știe cum este să îndeplinească acest rol. Cu toate acestea, conform spuselor sale, el le-a oferit o oarecare instruire copiilor lui, cel puțin în privința mass-media.

„Am hotărât împreună cu aceștia să nu îi mai expun, să nu devină un subiect tabuu pentru că vor ajunge să fie subiectul tabloidelor. Nu-și doresc deloc asta, niciunul. Unul dintre ei și-a dorit, a văzut ce înseamnă, l-am lăsat, și când a văzut jungla asta eu i-am spus: „Vezi că intri într-o junglă și trebuie să fii leu, să muști primul, că dacă nu, te  mușcă alții și te mușcă ăia slabi.” L-am lăsat să se dea cu capul de pereți. Din dorința de a îi proteja nu vorbesc despre ei. ”, a spus Cătălin Botezatu.

Părinții nu au fost calzi cu el

Designerul a continuat și a vorbit despre relația pe care a avut-o el cu propria familie, recunoscând că nici el nu a avut parte de un comportament tocmai „cald”.

„Nu mă simt tată, din păcate. Lumea iar o să mă critice. Nu mă văd în acest rol de tată pentru că n-am fost obișnuit cu această instituție a căsătoriei soție-soț, nu mă vad, nu mă simt. Mai am o chestie și din familia mea. Ai mei au fost reci cu mine, am avut o educație spartană, deosebită. Tatăl meu e un om nemaipomenit, dar noi ne-am purtat ușor rece. Eu nu le-am spus părinților mei că îi iubesc. A fost foarte rar și mi s-a părut că o ziceam fals, deși simt asta cu totul. Sentimentele mele sunt extraordinare față de mama și tata cu care mă cert tot timpul. Părinții nu ți-i alegi, să ținem cont de asta. Nu am simțit nevoia, a fost altfel în familia mea. Sunt unii care se sună „tati, mami, te iubesc”. Mi se pare hilar să îi văd pe unii la 30 sau 40 de ani care își sună mamele cu o voce subțire. La o femeie parcă merge să-și sune mama, sunt ca fetele, dar la un bărbat... nu știu.”, a mai precizat designerul.

De ce este mama atât de importantă

Cu toate acestea, el este recunoscător mai ales mamei lui, care i-a transmis disciplina și pasiunea pentru cultură.

„Mama mea  mi-a oferit o educație extraordinară, pe toate planurile, eram în stare să recunosc orice bucată simfonică muzicală la trei, patru ani, lectură, că era profesoară, a fost nemaipomenit. Cu toate astea, nu am fost rece, ci foarte apropiați ca familie, dar n-am fost obișnuit cu dulcegăriile, pe care eu le consider gratuite.”, a încheiat vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel